Οι προωθητικές συναντήσεις του Βασίλη Φεύγα για την αναπτυξιακή ατζέντα της Αιτωλοακαρνανίας


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
 
Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε ο Βασίλης Φεύγα, στο πλαίσιο των προωθητικών επαφών του με φορείς και κοινωνικές ομάδες του νομού, ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:
“Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ υπεύθυνα, ουσιαστικά και συγκροτημένα από το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας, τα έργα υποδομών που απαιτούνται και την πορεία τους. Θα πρέπει, όχι μόνο να συγχαρώ, αλλά και όλοι να στηρίξουμε τις εμπεριστατωμένες προτάσεις του ΤΕΕ.
Στη συνάντησή μας διαπιστώσαμε τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες του νομού μας, αλλά και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε έργα υποδομών και την ανάγκη σχεδιασμού νέων, όπως:
Η σύνδεση του Δυτικού με τον Ανατολικό άξονα της χώρας, δηλαδή ο αυτοκινητόδρομος που θα ενώνει το Πλατυγιάλι Αστακού με την Ιόνια Οδό, το Αγρίνιο, το Καρπενήσι και στη συνέχεια με τη Λαμία και τον αυτοκινητόδρομο Ε-65.
Η ολοκλήρωση του άξονα Αμβρακία – Άκτιο.
Ο Παραϊόνιος άξονας που θα συνδέει το Μεσολόγγι με τον Αστακό, τον Μύτικα, το Άκτιο και την Πρέβεζα.
Ο οδικός άξονας Ναύπακτος, Θέρμο, Αγρίνιο και η σύνδεσή του με το Καρπενήσι.
Ο οδικός άξονας Αμφιλοχία, Ορεινός Βάλτος, Λίμνη Κρεμαστών και η σύνδεση του με το Καρπενήσι και την Καρδίτσα.
Ο διαγώνιος άξονας Ναύπακτου – Λαμίας.
Η ενδεχόμενη σιδηροδρομική σύνδεση που θα συνδέει το Πλατυγιάλι, τη Ναύπακτο, την Ιτέα με το Θριάσιο Πεδίο και κατ΄ επέκταση με τον κεντρικό άξονα μεταφοράς εμπορευμάτων από τον Πειραιά στην Ευρώπη.
http://fevgas.gr/post/182821756556/
Βασίλης Φεύγας
#milame_mazi

 

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής