• 19 Φεβρουαρίου, 2020

Οι ευχές της Ρένας Δούρου από το "ανοιχτό και ασφαλές για τους πολίτες" Πεδίο του Άρεως


 
Στο Πεδίο του Άρεως βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στην πασχαλινή γιορτή που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε.
Η Περιφερειάρχης, αφού ευχήθηκε, τόνισε: «Αισθανόμαστε σήμερα όλες και όλοι πολύ περήφανοι που γιορτάζουμε το οικουμενικό μήνυμα της Ορθοδοξίας, το Πάσχα των Ελλήνων, εδώ στο καταπράσινο Πεδίο του Άρεως, που είναι ανοιχτό στους πολίτες και ασφαλές.
Εύχομαι από του χρόνου να είναι αυτονόητο ότι το Πεδίο του Άρεως θα είναι ανοιχτό και ασφαλές για όλους και όλες μας και το Πάσχα». Από την πλευρά της, η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Κατερίνα Καντεράκη, αφού υπογράμμισε ότι «η κα Δούρου είναι η μόνη πολιτικός που δεν μας θυμάται μόνο στις γιορτές», πρόσθεσε: «φέτος οργανώσαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, αυτή τη γιορτή στον ξεχωριστό χώρο, στο δημόσιο, πλήρως ανακαινισμένο πάρκο, μια γιορτή χαράς για τους συμπολίτες μας. Γιατί το Πεδίο του Άρεως έχει γίνει πλέον ένας χώρος ψυχαγωγίας και χαράς».
 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...