Οι αποκαλύψεις Κοντονή στη Βάλια Πετούρη

Σειρά αποκαλύψεων και ειδήσεων έβγαλε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στη Βάλια Πετούρη ( ΕΠΤΑ ΕΤ-1).

Ο κ. Κοντονής, παρά το γεγονός ότι έβαλε κατά του Προέδρου της Βουλής και της πλειοψηφίας για την “αδικαιολόγητη” απόφαση μα εξαιρεθούν οι κ.κ.Τζανακόπουλος και Πολάκης , τόνισε ότι η Βουλή δεν είχε άλλη οδό παρά να συστήσει την προανακριτική και να διερευνήσει τις καταγγελίες κατά Παπαγγελόπουλου.
Για τον κ.Πολάκη αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατό να γνώριζε τους προστατευόμενους μάρτυρες, όταν ο ίδιος ως αρμόδιος υπουργός δεν γνώριζε τίποτα.” Πιστεύω, ότι δεν ήξερε ονόματα, αλλά πιθανολογούσε” , υπογράμμισε.
Για τους νέους ποινικούς κώδικες, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, είπε ότι σε αρκετά σημεία κινούνται σε σωστή κατεύθυνση , όπως η μετατροπή και πάλι της δωροδοκίας σε κακούργημα.
Χαρακτήρισε μάλιστα απαράδεκτη και στίγμα την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό: ” Όταν είχε την μαύρη βίβλο κατά της διαφθοράς σημαία και από την άλλη με την μετατροπή της διαφθοράς σε πλημμέλημα εξέδωσε μία σειρά από απαλλακτικά βουλεύματα.
Τέλος, ο κ. Κοντονής χαρακτήρισε μέγα λάθος του ΣΥΡΙΖΑ την ένταξη της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Συνταγματική Αναθεώρηση: ” Τώρα να μην παραπονιέται αν εκλεγεί πρόεδρος με 151 ψήφους”, κατέληξε.
Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι