• 22 Οκτωβρίου, 2020

"Ξέσπασμα" Τατσόπουλου κατά όσων των κατηγορούν για τη… μεταγραφή του στη ΝΔ


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
“Ξέσπασμα” του Πέτρου Τατσόπουλου κατά όσων του ασκούν κριτική και τον κατηγορούν για την απόφασή του να… μεταγραφεί στη Νέα Δημοκρατία, ως τρίτο κόμμα στο οποίο στεγάζεται, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι.
Ο γνωστός συγγραφέας παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, στην εκπομπή “Σήμερα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, μιλώντας για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και τη σφοδρή κριτική που έχει δεχθεί για τη “μετακόμισή” του στη σημερινή Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τον παρουσίασε επισήμως ως υποψήφιο, μαζί με τον βετεράνο αθλητικογράφο Αντώνη Πανούτσο.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις του πετυχημένου τηλεοπτικού διδύμου της πρωινής ζώνης, μιλώντας και για την κριτική που είχε ασκήσει προ μηνών στον Κυριάκο Μητσοτάκη περί “λαϊκισμού”, με αφορμή την αλλαγή στάσης του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Σκοπιανό, μετά τα συλλαλητήρια.
Στο πλαίσιο της εκπομπής “Σήμερα”, ο Πέτρος Κιρκιλής παρουσίασε ένα μικρό αφιέρωμα στην πολιτική διαδρομή του Πέτρου Τατσόπουλου τα τελευταία χρόνια, με τις διαδοχικές εναλλαγές κομμάτων.
 

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...