• 14 Αυγούστου, 2020

Να μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος. Ο Κωστής Χατζηδάκης αφήνει την καρδιά να μιλήσει

Μια διαφορετική προσέγγιση υιοθετεί ο Κωστής Χατζηδάκης στο τελευταίο προεκλογικό του βίντεο. Μιλάει για την Ελλάδα και τη Νέα Δημοκρατία σε ένα πιο συναισθηματικό τόνο και αναφέρεται σε όλα όσα θα ήθελε να κάνει ως πολιτικός, ώστε ο γιός του να νιώθει περήφανος.

Ο μικρός Γιάννης είναι 18 μηνών και ο Κωστής Χατζηδάκης από τότε που γεννήθηκε,  όπως κάθε γονιός, βλέπει τον κόσμο διαφορετικά.

 

«Ξέρω ότι µε τις πράξεις µου επηρεάζω τη ζωή του Γιάννη µου και όλων των «Γιάννηδων» της πατρίδας µας» αναφέρει. «Θέλω, λοιπόν, όταν κάποτε µε ρωτήσει “τι έκανες τόσα χρόνια στην πολιτική;” να µπορώ να τον κάνω περήφανο».

 

Στο βίντεο αυτό, λοιπόν, ο Κωστής Χατζηδάκης λέει όσα θα ήθελε να πει στον Γιάννη του μετά από λίγα χρόνια:

 

–         Ότι πάλεψε για να γίνει η Ελλάδα μια χώρα ευκαιριών. Ότι έλυσε προβλήματα.  Ότι προσπάθησε για να έρθουμε πιο κοντά στην Ευρώπη. Ότι συνάντησε αντιδράσεις, αλλά δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος. «Διότι αυτό που μετράει είναι οι αξίες σου και το αποτέλεσμα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

–         Ότι όλα αυτά τα έκανε µέσα από τη Νέα Δημοκρατία.  «Μια παράταξη που δεν είναι αλάνθαστη, αλλά ήταν πάντα στη σωστή µεριά της ιστορίας».

–         Ότι κρατάει σφικτά εδώ και χρόνια το νήμα των αξιών του: ελευθερία, δικαιοσύνη, υγιής πατριωτισµός, αξιοπρέπεια.

 

Στο τέλος ο Κωστής Χατζηδάκης απευθυνόμενος πλέον σε όλους τους πολίτες δηλώνει:

«Έτσι θα συνεχίσω, με τη στήριξή σας. Το ίδιο σταθερά και µε τις ίδιες αξίες»

 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...