• 20 Οκτωβρίου, 2020

Νίκος Νικολαϊδης: Το… μυστικό για τις βόμβες μολότοφ

Του Νίκου Νικολαϊδη
Ολα εχουν ειπωθεί για την αλλαγη του Ποινικού Κώδικα και ιδιαίτερα για τον χαρακτηρισμό ώς πλημμελλήματος τών φονικών κοκταίηλ μολότωφ , που όσο κι αν επιμένουν οι Συριζαίοι – δια στόματος Κυρίτση  – πως δεν σκοτώνουν , σκοτώνουν και παρασκοτώνουν καί μάλιστα με φρικτό τρόπο.
Μια τέτοια  λοιπόν ,εκ του πονηρού , αλλαγή στόν Π.Κ. σηματοδοτεί πάρα πολλά για το μέλλον μας  , το οποίο προδιαγράφεται εξ ίσου πολύπαθο με το παρελθόν και το παρόν , αν περάσει αυτή η διάταξη.
Δυστυχώς υπάρχουν στόν τόπο άνθρωποι που προφανώς αρέσκονται ηδονικά στο νά προκαλούν όλες αυτές τίς εφιαλτικές καταστροφές που εδώ και δεκαετίες ,μετα τό 1974 παρακολουθούμε και σάν κοινωνία δέν αντιδρούμε όσο πιο δυναμικά θα μπορούσαμε . Αντίθετα καθόμαστε αδρανείς και μονίμως…απολογούμενοι απέναντι σ’ αυτήν τήν βίαιη αριστεροαναρχική επιβολή .Δεν ειναι μόνον οι 4 ανθρωποι (μαζί με το αγέννητο βρέφος) πού κάηκαν στη ΜΑΡΦΙΝ. Θυμηθείτε πώς υπήρξαν θύματα και στίς μεγάλες φωτιές των πολυκαταστημάτων εκείνα τα επίσης ταραγμένα χρόνια Κι όμως , αν κάποιος τολμήσει να μιλήσει για όλα αυτά ,αμέσως του κολλούν τη “ρετσινιά” του αντιδραστικού .
Αν τελικά περάσει αυτή η τροποποίηση του Π.Κ. ούτε κλείσιμο ματιού στούς αναρχικούς εμπρηστές ,ούτε κλείσιμο ματιού στην Χ.Α. θα είναι ,όπως ειπώθηκε χθές.
Θα είναι η μελλοντική “αθώωση” τών ταγμάτων εφόδου που θα καίνε μέρα παρα μέρα την Αθήνα και άλλες πόλεις μας ,αν καταφέρει η ΝΔ να κυβερνήσει.Για σκεφθείτε το καλύτερα….
Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...