Μετωπική επίθεση της Βόζεμπεργκ στον Τσίπρα για το Σκοπιανό


 
Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ ήταν καλεσμένη του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου στην εκπομπή “Σήμερα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, προκειμένου να σχολιάσει τις τρέχουσες εξελίξεις.
Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης της Ελίζας Βόζεμπεργκ:
“Η Κίνα απέρριψε αίτημα ελληνικής εταιρείας για χρήση του όρου “μακεδονικός” σε προϊόντα που σκόπευε να εξάγει,ζητώντας την άδεια της γειτονικής μας χώρας!Είναι μία από τις συνέπειες που είχαμε προβλέψει από την εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε!
Ο Ζάεφ ομολόγησε ότι οι Σκοπιανοί πήραν αυτό που ήθελαν από τη Συμφωνία, δηλαδή γλώσσα και ταυτότητα και δέχθηκαν το Βόρεια Μακεδονία, το οποίο δεν τους ενοχλεί! Είπε μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας είχε δεχθεί ακόμη και το Ίλιντεν, που αποτελεί την επιτομή του αλυτρωτισμού!
Κατέθεσα χθες κατεπείγουσα ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ζητώντας την αντίδραση της ΕΕ! Δεν θίγεται ο χαρακτήρας ενός μουσείου, αλλά πάνω απ’ όλα προσβάλλεται ο Χριστιανισμός!”
 

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι