• Οκτώβριος 18, 2019

Μαρία Λαθούρη: Βγαίνω μπροστά για όλους μας, στην Α’ Αθηνών

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Το πολιτικό περιεχόμενο της υποψηφιότητάς της με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών, παρουσίασε η Μαρία Λαθούρη, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.

Μετά την «πρωταθλήτρια» της Α’ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη, η Μαρία Λαθούρη είναι η δεύτερη δικηγόρος που έρχεται να διεκδικήσει να εκπροσωπήσει στην επόμενη Βουλή τους πολίτες της περιοχής, ενώ έχει και την εμπειρία της υποψηφιότητάς της στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Η Μαρία Λαθούρη σημείωσε με νόημα τα εξής:

 

«Με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκα στην ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετάσχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, και συγκεκριμένα να είμαι υποψήφια Βουλευτής Ά Αθηνών στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου!
Το ξέρω ότι έχω μόνο 18 μέρες για να σας πείσω ότι μπορώ να σας εκπροσωπήσω επάξια στη Βουλή των Ελλήνων. Ξέρω επίσης ότι στο ίδιο ψηφοδέλτιο υπάρχουν έμπειροι και άξιοι βουλευτές και αξιόλογες υποψηφιότητες. Δε διστάζω όμως!
Στη μάχη για την επόμενη ημέρα της χώρας θα είμαι παρούσα.
Είμαι εδώ για να δώσω τον προσωπικό μου αγώνα προκειμένου να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας, και κυρίως να σας πείσω ότι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας μας πρέπει να είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να βγει οριστικά η χώρα από την κρίση και να δρομολογηθεί η αναγέννησή της.
Ως νέος άνθρωπος, γυναίκα και επιστήμων, αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι χρήσιμη στην νέα σύνθεση του Κοινοβουλίου, μαχόμενη, στο πλαίσιο εφαρμογής του εξαιρετικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, για τα δικαιώματα και την ευημερία των νέων και των γυναικών, αλλά και όλων των πολιτών της χώρας μας.
Βγαίνω μπροστά για σένα, για τους φίλους μας που έφυγαν στο εξωτερικό, για τη γενιά μας, για όλους μας!
Στην Ά Αθηνών με τη Λαθούρη!».

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...