Μαρία Αναστασοπούλου: Βάζω στόχους μέρα με τη μέρα


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Τις σκέψεις της για τη δημοσιογραφία, σε συνδυασμό με… πινελιές προσωπικής ζωής ανέπτυξε η Μαρία Αναστασοπούλου, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα “Real News”.
Η νεαρή δημοσιογράφος, τηλεοπτικό “ταίρι” του Δημήτρη Οικονόμου και ραδιοφωνικό του Γιάννη Κολοκυθά στον ΣΚΑΪ, στις εκπομπές “Σήμερα” και “Τα παιδιά της αλλαγής”, αντίστοιχα, κατάφερε τα τελευταία χρόνια να εδραιωθεί, και να δέσει τη χημεία της με τους συμπαρουσιαστές της, με αποτέλεσμα το προϊό δουλειάς που βγαίνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τηλεθεατών και ακροατών.
Στη συνέντευξή της στην εφημερίδα “Real News”, η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε συγκινημένη για την απώλεια του “γενναιόδωρου”, όπως τον χαρακτηρίζει, Βασίλη Λυριτζή, ο οποίος την βοήθησε να ανοίξει περπατησιά στην καριέρα της, περιέγραψε την κατάσταση που διαμορφώνεται με τον ανταγωνισμό, καθώς και για την επιτυχία του διδύμου με τον Δημήτρη Οικονόμου, που κυριαρχεί φέτος στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης.
Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε και για την προσωπική ζωή της, ενώ σημείωσε με νόημα ότι, βάζει στόχουες “μέρα με τη μέρα”.

Written by

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος