• 1 Δεκεμβρίου, 2020

Μάλλον ο Τραμπ… έχει καταλάβει ότι χάνει

 Μάλλον ο Τραμπ… έχει καταλάβει ότι χάνει

 

Του Κυριάκου Βελισσάριου

 

Μπορεί να το διαψεύδει σε όλους τους τόνους και να προκαλεί σε… στοιχηματισμό για μια μεγάλη και ιστορική διάψευση των δημοσκοπήσεων το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου… μεταξύ μας ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ μάλλον έχει καταλάβει ότι χάνει τις εκλογές.

Μετά την ανάρρωση από την περιπέτεια του κορονοϊού, ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου έχει επικεντρώσει την καμπάνια του σε Πολιτείες-κλειδιά και κρίσιμα εκλογικά ακροατήρια, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις… χάνει. Δημοσκοπήσεις τις οποίες ο ίδιος αμφισβητεί σε όλους τους τόνους.

Η Φλόριντα, η Πενσιλβάνια, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν είναι οι Πολιτείες που το επιτελείο Τραμπ επιχειρεί… λαχανιασμένο να διασώσει, ώστε το βράδυ των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, να μην γίνει ο σημερινός ένοικος του Οβάλ Γραφείου Πρόεδρος μιας θητείας, για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια και την ήττα του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου από τον Μπιλ Κλίντον, το 1992.

Επίσης, παραδοχή ήττας συνιστούν και τα μονότονα πλέον μηνύματα προς τους ψηφοφόρους άνω των 65 που, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων, θα ψηφίσουν για Πρόεδρο τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Κυριάκος Βελισσάριος

Κυριάκος Βελισσάριος

Ο Κυριάκος Βελισσάριος είναι πολιτικός επιστήμονας και αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...