Κύριε πρόεδρε… έχετε μήνυμα. Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον Αλέξη Τσίπρα


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Κύριε πρόεδρε… έχετε μήνυμα.
Ο Γιώργος Αυτιάς σήκωσε τη σκυτάλη από την πρόσφατη αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο όνομά του, στην πρόσφατη ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή για τις συντάξεις.
Ο δημοφιλής δημοσιογράφος, και απόλυτος κυρίαρχος της τηλεθέασης, όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά συνολικά στα φετινά τηλεοπτικά προγράμματα ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την αναφορά του, και παρουσίασε τις κάρτες και τα στιγμιότυπα από προηγούμενες εκπομπές, όπου είχε αναδείξει με στοιχεία, το ποιοί θα βγουν κερδισμένοι από την πρωτοβουλία της κυβέρνησης, κάτι που δεν ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στη Βουλή.
“Μαζί με την κοινωνία. Δίπλα στον κόσμο. Η δική σας εκπομπή έφτασε στη Βουλή”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Γιώργου Αυτιά, στην εκπομπή “Καλημέρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, αποδίδοντας τα εύσημα στους πολίτες-τηλεθεατές, για το γεγονός ότι, με τη δική τους εμπιστοσύνη προς την εκπομπή του, η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης άκουσαν τη φωνή της κοινωνίας, με αποτέλεσμα να δοθεί νικηφόρα η μάχη για τη μη περαιτέρω περικοπή των συντάξεων.

Written by Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος