• 24 Νοεμβρίου, 2020

Κορίνα Λιούτα: Μια κυβέρνηση… θίασος ατάλαντων


 
Γράφει η Κορίνα Λιούτα
Πολιτικό Στέλεχος Μητρώου ΝΔ

Η πολιτική παρακμή πλέον απεκδύθηκε της μεταμφίεσης της, ως επιμελημένη πολιτική συνείδηση. Δεν περνά πια απαρατήρητη, αφού εγκαταστάθηκε η πολιτική βία του ψεύδους, της υποκρισίας και της αυθάδειας για την παραμονή στην εξουσία.
Από τον Ιανουάριο του 2015 η πολιτική παρέα του Τσίπρα πορεύεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα όπως το δημοψήφισμα και ροκανίζουν χρόνο στην εξουσία. Ως καταφύγιο έχουν το σκοτάδι. Για πόσο ακόμη;
Η εξουσία είναι ελκυστική και η ταύτιση μαζί της οδηγεί στην εξουσιολαγνεία, που λησμονεί ότι η εξουσία είναι ο λαός που δεν καθοδηγείται,ούτε και χειραγωγείται.
Θίασος ατάλαντων η κυβέρνηση πλαισιωμένη από ερασιτεχνικά φιγκιουράν (για να μιλήσουμε με θεατρικούς όρους), στην παρωδία με τίτλο ” Ελλάδα μου… σε καρατομώ! “.
Ας γνωρίζει ο κ. Τσίπρας ότι δεν χρειαζόμαστε “ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ” στη Μακεδονία μας. Η συμφωνία δ ε ν προσεγγίζει τις δύο χώρες. Δεν χρειάζονται διπλωματικές γνώσεις, ώστε να δούμε τη διάσπαση της Μακεδονίας μας και τον σφετερισμό ευαίσθητων ιστορικών μας συμφερόντων.
Επειδή το ζήτημα “κακοφόρμισε” όπως είπε ο τ. Υπουργός κ. Κοτζιάς, αποφασίστηκε ο “ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ”.
Το 80% των Ελλήνων φιμώνεται, η λαϊκή βούληση υποβιβάζεται, αυθαιρετώντας μέσα από την εξουσία των ολίγων, εφαρμόζοντας την αναιδέστατη μορφή εξουσίας, που εξαγοράζει και ανταλλάσει ακόμη και τον βιοπορισμό του πολίτη.
Το ύψιστο αξίωμα του βουλευτή έχει μετατραπεί σε πεδίο οικονομικών συναλλαγών και τυφλής κερδοσκοπίας, με διαδρομιστές πολιτικά αιρετούς, που θυσιάζουν τις αξίες και τα ιδεώδη τους, αγνοώντας την λαϊκή εντολή με την οποία έχουν εκλεγεί και ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για να οπλίσουν το δικό τους χέρι και να σκοτώσουν την Ιστορία για τον θώκο και το κέρδος.
Για ένα να είναι βέβαιοι όλοι τους:
ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.
Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...