• 6 Ιουνίου, 2020

Κικίλιας: Βατερλώ για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο τομέας της ασφάλειας

 

Την επομένη των εκλογών, με την ψήφο του ελληνικού λαού, η ΝΔ θα σχηματίσει αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση, ικανή να αλλάξει το τοπίο και να βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου: αυτό υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α’ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας.

«Δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις στις αρχές μας και να προχωρήσουμε σε παρά φύσει συνεργασίες, όπως έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να πετάξει ψηλά, έστω και μόνη της, για να ανορθώσει τη χώρα» τονίζει, κλείνοντας κάθε συζήτηση για πιθανή συνεργασία με σχηματισμούς στα δεξιά της ΝΔ, όπως είναι η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο και δημόσια διακηρυγμένο πρόγραμμα για τον τομέα της ασφάλειας, το πεδίο που, όπως επισημαίνει, αποτέλεσε το «Βατερλώ» της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα μιλά για άμεσες, στοχευμένες και οργανωμένες παρεμβάσεις ώστε σε συντομότατο χρόνο να αλλάξει η εικόνα και να αρχίσει να εμπεδώνεται το αίσθημα ασφάλειας στις γειτονιές της Αθήνας και όλης της χώρας.

«Έχουμε τη θέληση και την πολιτική βούληση για αυτό. Έχουμε και την πείρα, καθώς το κεκτημένο της περιόδου 2012-2015 είναι η αφετηρία μας. Υπενθυμίζω πως το 2014, όταν είχα την ευθύνη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαμε συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα: Συλλήψεις στον τομέα της τρομοκρατίας, το χαμηλότερο επίπεδο εγκληματικότητας της δεκαετίας και έλεγχο των μεταναστευτικών ροών, θωρακίζοντας τα νησιά μας από οποιοδήποτε πρόβλημα στον τουρισμό» τονίζει ο κ. Κικίλιας.

Ο  τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. ασκεί δριμεία κριτική για το χειρισμό των εθνικών θεμάτων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ειδικότερα από το δίδυμο Τσίπρα και Κοτζιά, για τους οποίους  χαρακτηριστικά αναφέρει πως «ορμώμενοι από τον ανιστόρητο και ξεπερασμένο διεθνισμό τους, επιχείρησαν να υποτάξουν τα εθνικά θέματα σε εκλογικές σκοπιμότητες».

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα χειριστεί τα εθνικά θέματα με σεβασμό στην Ιστορία και τα εθνικά μας δίκαια», δηλώνει ο κ. Κικίλιας

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...