Κάλλη Κώστα: Θα βοηθήσουμε όλοι μαζί στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Η παράταξη του Γιώργου Στασινού θριάμβευσε στις εκλογές του ΤΕΕ, και η Κάλλη Κώστα, ένα από τα στελέχη της παράταξης που συνέβαλαν καθοριστικά στη διεύρυνση της εκλογικής επιρροής της, εξασφάλισε μια θέση στη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Η πολιτική μηχανικός που διακρίθηκε στην προεκλογική περίοδο για την ευπρέπεια του λόγου της και τη μαχητικότητά της, είπε το δικό της “ευχαριστώ”, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:

“Σε όλους εσάς που με εκλέξατε στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συναδέλφους της Περιφέρειας που με πολύ λιγότερες (3) επιλογές από τις 24 της Αττικής με τίμησαν με την ψήφο τους.
Η ΔΚΜ στιβαρή και ενωμένη, με το ιστορικό ποσοστό 40% (+12%) επιτυγχάνει μια μεγάλη νίκη και ανακηρρύσεται σε επικρατούσα δύναμη για την επόμενη ημέρα του ΤΕΕ.
Συγχαρητήρια και στον ακούραστο πρόεδρό μας Giorgos Stasinos στον οποίο πιστώνεται το μεγαλύτερο μέρος αυτής της επιτυχίας.
Συγχαρητήρια και σε όλες τις παρατάξεις για τον έντιμο αγώνα τους.
Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε την επόμενη ημέρα, όλοι μαζί θα βοηθήσουμε στην αναπτυξιακή προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα μας, δημιουργώντας νέες και καλές δουλειές για όλους τους συναδέλφους.”.

 

Written by Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής