• 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Θρίλερ με την ανανέωση της εκπομπής της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Ένα μικρό θρίλερ φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΕΡΤ, αναφορικά με τη συνέχιση ή μη της προβολής αρκετών πολιτικών και ενημερωτικών εκπομπών το 2019.
Όπως αποκαλύπτει χαρακτηριστικά η πάντα έγκυρη Ναταλία Ανδρικοπούλου στο ένθετο των ΜΜΕ της Real News, στο εσωτερικό της διοίκησης της ΕΡΤ βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις και ζυμώσεις για μια σειρά από εκπομπές, για τις οποίες θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα συνεχιστούν και το 2019.
Η Ναταλία Ανδρικοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της την περίπτωση της εκπομπής “Δεύτερη Ματιά” με την Κατερίνα Ακριβοπούλου, για την οποία γίνονται κατά καιρούς ζωηρές συζητήσεις, μιας και πολλές φορές έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση ιδίως της Νέας Δημοκρατίας, για τις θέσεις τις οποίες διατυπώνει.
Στο σημείο αυτό, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το εμπάργκο που έχει επιβάλλει η Νέα Δημοκρατία στην ΕΡΤ, με την απουσία πολιτικών στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τα πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης, με τη νέα διοίκηση να επιθυμεί εκ των πραγμάτων να κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο, ενόψει εκλογών.

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...