• Οκτώβριος 24, 2019

Θεοδωρικάκος: Δεν ξεχνάμε. Προχωράμε μπροστά

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη και την κρίση των Ελλήνων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ. Και τόνισε ότι δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη συγγνώμης για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής του, με το οποίο οδήγησε τη χώρα στον γκρεμό και για τα τέσσερα χρόνια υπερφορολόγησης, παρεμβάσεων στους Θεσμούς και διάλυσης του κράτους.

«Δεν ξεχνάμε, προχωράμε μπροστά», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, σημειώνοντας ότι με την πολιτική του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε ελπίδα και ενότητα στους Έλληνες.

Σχετικά με την υπόθεση της Novartis ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε μεγάλο σκάνδαλο τη μεθόδευση της υπόθεσης και επισήμανε ότι πρέπει να έλθει «όλη η αλήθεια στο φως», να γίνει γνωστό «ποιος μεθόδευσε και τι» γεγονός που είναι προϋπόθεση για να έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και στο πολιτικό σύστημα.

Σε ερώτηση για τον εκλογικό νομό επανέλαβε ότι εντός του Οκτωβρίου θα είναι έτοιμο το σχέδιο νόμου που θα διευκολύνει του Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίζουν στον τόπο που κατοικούν, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Τέλος κάλεσε τον κ. Τσίπρα να εγκαταλείψει την εμμονή του στην απλή αναλογική για να αποφύγει η χώρα την ταλαιπωρία των διπλών εκλογών, λόγω της απλής αναλογικής.

 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...