Η ACCA Ελλάδας ανοίγει την πόρτα στο μέλλον


 
Η ACCA Ελλάδας διοργάνωσε τελετή υποδοχής νέων μελών με σκοπό να υποδεχτεί τα νέα της μέλη στην μεγάλη οικογένεια της ACCA και να επιβραβεύσει όσους κατέλαβαν τις κορυφαίες θέσεις στις εξετάσεις της. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου για τα μέλη που πέτυχαν στις εξετάσεις της ACCA κατά τη διάρκεια του 2018.
Τα νέα μέλη αποτελούν μέρος της παγκόσμιας κοινότητας της ACCA, η οποία σήμερα αποτελείται από περισσότερα από 208.000 μέλη και 503.000 μαθητές σε 179 χώρες. Η τελετή ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον Κον. Abdul Goffar, επικεφαλή της ACCA, Δυτικής Ευρώπης, ο οποίος υποδέχτηκε τους καλεσμένους και τα νέα μέλη στην μεγάλη οικογένεια της ACCA. Ο κ. Goffar εξήγησε ότι η Ελλάδα είναι μια αγορά ιδιαίτερης σημασίας για την ACCA. Οι συνεργάτες μας, τα μέλη και οι μαθητές μας, συμπλήρωσε, βλέπουν αυξημένη δραστηριότητα από την ACCA και αυτό σε συνδυασμό με την πιστοποίηση ACCA που αποκτούν τα μέλη μέσω του Joint Exam Scheme και τις δεξιότητες που απαιτούνται για το μέλλον, τα μέλη και οι μαθητές από την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να τύχουν αναγνώρισης των ικανοτήτων τους σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στην ομιλία του, ο Κος. Δημήτρης Κουτσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte Ελλάδος και μέλος της ACCA, απευθύνθηκε στα νέα μέλη και τους εξήγησε την αξία του τίτλου ACCA και πώς θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της σταδιοδρομίας τους. Ενθάρρυνε δε τα νέα μέλη να εργαστούν με αξίες επαγγελματισμού και ακεραιότητας.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσίας τόσο ο Προέδρου της ACCA Κος. Robert Stenhouse, ο οποίος κατέφθασε αεροπορικώς στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην τελετή όσο και ο Πρόεδρος του ΣΟΕΛ, Κος. Χαρίλαος Αλαμάνος. Μεταξύ των διακεκριμένων καλεσμένων που εκπροσώπησαν κορυφαίους οργανισμούς και κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα ήταν ο Κος. Σταμάτης Δρίτσας από την SOL Crowe, η Κα. Ανάλια Κόκκορη από την Deloitte, ο Κος. Αντρέας Χατζηδαμιανού απο EY, η Κα. Κατερίνα Κουλούρη από Grant Thornton, ο Κος. Μιχάλης Κόκκινος από KPMG, ο Κος. Θέμης Πολίζος από Mazars και ο Κος. Νικόλαος Πεγιώτης από PwC.
Στην τελετή νέων μελών συμμετείχαν πέραν των 250 καλεσμένων, νέα μέλη της ACCA, εργοδότες, εκπρόσωποι από εκπαιδευτικά κέντρα, συνεργάτες και φοιτητές. Χορηγός της εκδήλωση ήταν η Global Training.

Share Post
Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι