• 29 Νοεμβρίου, 2020

Η στιγμή που έγινε viral. Η Νάνσι Πελόζι… σκίζει το αντίγραφο της ομιλίας Τραμπ

 Η στιγμή που έγινε viral. Η Νάνσι Πελόζι… σκίζει το αντίγραφο της ομιλίας Τραμπ

 

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

 

Όσοι πόνταραν στη Νάνσι Πελόζι να… κλέψει τη βραδιά, κέρδισαν τα χρήματά τους. Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων μας χάρισε την απόλυτα viral στιγμή στο πλαίσιο της Ομιλίας προς το Έθνος, καθώς έσκισε το αντίγραφο της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα των χειροκροτημάτων.

Ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου είχε μόλις ολοκληρώσει την ομιλία του, το Κογκρέσο, στην πλευρά των Ρεπουμπλικανών, όρθιο τον χειροκροτούσε, ο Αντιπρόεδρος Μάικ Πενς δίπλα της… έδινε τον ρυθμό, και εκείνη συνέχισε την… αντίσταση.

Με επιδεικτικό τρόπο, η Νάνσι Πελόζι σήκωσε τα χαρτιά με το αντίγραφο της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ, που ο ίδιος ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ της είχε δώσει, την ώρα που ανέβαινε στο βήμα, τα έσκισε και… κοίταξε μπροστά.

Οι δυο τους άλλωστε ήταν μια συναισθηματικά φορτισμένη βραδιά, καθώς η Νάνσι Πελόζι ήταν εκείνη που, ως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κίνησε τη διαδικασία παραπομπής και καθαίρεσης του Ντόναλντ Τραμπ. Κάτι που ο σημερινός ένοικος του Οβάλ Γραφείου… δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Κατιάνα Ναυπλιώτου

Κατιάνα Ναυπλιώτου

Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος

Διαβάστε Ακόμα...