Η Σοφία Ζαχαράκη θυμίζει ότι, η ΝΔ βρέθηκε πάντα απέναντι στον διχασμό και τα άκρα


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Στην πρωινή εκπομπή του “Open”, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Γιάννη Σαραντάκο, ήταν καλεσμένη η Σοφία Ζαχαράκη.
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είναι από τα στελέχη που, έχουν δικαιώσει πλήρως τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε.
Αρθρώνοντας μετριοπαθή και νηφάλιο δημόσιο λόγο, και επενδύοντας στην ανάπτυξη ουσιαστικών επιχειρημάτων, αντί να λαχανιάζει στο κυνήγι της ατάκας, που συνήθως κατεβάζει ποιοτικά το επίπεδο.
Η Σοφία Ζαχαράκη έκανε την παρακάτω ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:
 
Το τελευταίο καταφύγιο της κυβέρνησης είναι να προσπαθεί να χρωματίσει την υπεύθυνη πατριωτική και δημοκρατική αντίδραση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών ως «ακραία».
Η τακτική αυτή, όχι μόνο δεν αποδίδει, αλλά φέρνει την κυβέρνηση σε ακόμα πιό μεγάλη απόσταση από την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη παράταξη του θεσμικού ήθους και της δημοκρατικής συνείδησης. Βρέθηκε πάντα απέναντι σε όσους με λόγια ή έργα έσπειραν τον διχασμό και πορεύτηκαν με την λογική «ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν».
Η καταδίκη της βίας και του διχασμού δεν μπορεί να είναι αλά καρτ. Ούτε με χρονοκαθυστέρηση.
Η πρωϊνή συζήτηση στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07:00» με τους Γιάννη Σαραντάκο και Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι.

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής