Η (πολιτική) αφιέρωση της Αχτσιόγλου στον Ηλιόπουλο

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Με μια ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social, η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου έκανε μια προσωπική, πολιτική αφιέρωση στον Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος δίνει τη μάχη για τον δεύτερο γύρο στον δήμο Αθηναίων, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκαν στο υπουργείο.

Το μήνυμα της Έφης Αχτσιόγλου έχει ως εξής:

 

“Ο Νάσος που ξέρω.

Ο Νάσος που γνώρισα, που δουλέψα μαζί του, που συζήτησα μαζί του, είναι ένας από τους πιο εργατικούς και εμπνευσμένους ανθρώπους που ξέρω. Tα αποτελέσματα της δουλειάς του στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασιάς και το Υπουργείο Εργασίας αντανακλούν ήδη σε μικρές και μεγάλες νίκες εργαζομένων και ανέργων αυτού του τόπου.

Ο Νάσος νοιάζεται για τις προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων, όσο και για τη συλλογική εξέλιξη της κοινωνίας μας. Ο συδυασμός της εμπειρίας, της εργατικότητας και της αγάπης του για την Αθήνα, από την οποία δεν έφυγε ποτέ, σκιαγραφούν την ιδανική εικόνα του δημάρχου που αξίζει στη νέα γενιά.

Ας είναι ο Νάσος αύριο η επιλογή των Αθηναίων. Ένας επιστήμονας από την πίσω αυλή της Αθήνας, τα Κάτω Πατήσια, με δημιουργικότητα και μεράκι, που μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη”.

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής