• 24 Οκτωβρίου, 2020

Η Νίκι Χέιλι αντικαταστάτρια του Πενς ή… του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2020;


 
Της Κατιάνας Ναυπλιώτου
 
Το “χαϊδεμένο παιδί” της βάσης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δεν κουράζεται να διαψεύδει τις φήμες ότι, θα βρίσκεται στο εισιτήριο των προεδρικών εκλογών του 2020, αντικαθιστώντας τον Μάικ Πενς δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ.
Η Νίκι Χέλι, πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη και εξαιρετικά δημοφιλής στην κοινωνική βάση των Ρεπουμπλικανών, θεωρείται μια χρυσή εφεδρεία για το κόμμα του Αβραάμ Λίνκολν, εφόσον στην τελική ευθεία για τις προεδρικές εκλογές του 2020, επιβεβαιωθεί ότι οι Δημοκρατικοί και ο Τζο Μπάιντεν έχει παγιώσει αέρα νίκης για το Οβάλ Γραφείο.
Η ίδια, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, διέψευσε τις φήμες ότι θα είναι υποψήφια Αντιπρόεδρος δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ, στην αναμέτρηση του 2020, αντικαθιστώντας δηλαδή τον Μάικ Πενς. Όπως σχολιάζουν στα social media στην άλλη όχθη του Ατλαντικού ωστόσο, το πραγματικό ερώτημα είναι η Νίκι Χέιλι θα αντικαταστήσει τον… Ντόναλντ Τραμπ, ως υποψήφια Πρόεδρος, ένα σενάριο που προωθούν παρασκηνιακά και εν πολλοίς σιωπηλά, όσοι θεωρούν ότι, με τον σημερινό ένοικο του Λευκού Οίκου εκ νέου υποψήφιο το 2020, οι Ρεπουμπλικανοί δεν έχουν καμία ελπίδα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Νίκι Χέιλι στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter:
 

Κατιάνα Ναυπλιώτου

Κατιάνα Ναυπλιώτου

Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος

Διαβάστε Ακόμα...