• 28 Μαρτίου, 2020

Η Μισέλ Ομπάμα και το… ψιθύρισμα του πεπρωμένου

 Η Μισέλ Ομπάμα και το… ψιθύρισμα του πεπρωμένου

Της Κονδυλίας Ορτανσίου

 

Αν ήθελε να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν θα υπήρχε κανείς που να μπορέσει να της το αρνηθεί και να τη σταματήσει. Μια δική της υποψηφιότητα, θα ήταν το πιο… σίγουρο στοίχημα στη νεώτερη ιστορία των εκλογικών αναμετρήσεων της υπερδύναμης.

Ακόμη ωστόσο, αρνείται πεισματικά να είναι συνεπής στο ραντεβού με το πεπρωμένο της. Είτε επειδή ειλικρινά δεν θέλει να πάρει τη σκυτάλη που άφησε πίσω ο σύζυγός της, επειδή η καλοκουρδισμένη εκλογική μηχανή της οικογένειας Ομπάμα, προετοιμάζει μεθοδικά την υποψηφιότητά της για τον Λευκό Οίκο… στον σωστό καιρό.

Η Μισέλ Ομπάμα ακούει το πεπρωμένο να της ψιθυρίζει το φλερτ του. Τον φετινό Νοέμβριο ωστόσο, δεν θα τη δούμε στο ψηφοδέλτιο. Στο μέλλον… θα δείξει. Η ίδια πάντως φροντίζει να κρατάει ζωηρή και ζεστή τη σχέση της με τον απέραντο ωκεανό των social media.

Και να παίζει με τα νοήματα… μεταξύ των γραμμών. Όπως έκανε με τη φωτογραφία από το βράδυ του χορού της πανεπιστημιακής αποφοίτησης, με το… τότε ταίρι της, δίπλα της. Και ένα μήνυμα προς κάθε φοιτητή, να ενεργοποιηθεί πολιτικά. Να φτάσει στην κάλπη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Μισέλ Ομπάμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter:

 

Κονδυλία Ορτανσίου

Κονδυλία Ορτανσίου

Η Κονδυλία Ορτανσίου είναι συγγραφέας

Διαβάστε Ακόμα...