• 15 Αυγούστου, 2020

Η Μαριλένα Κατσίμη, ο όρκος του μεταπτυχιακού και οι “Ιστορικοί Περίπατοι” στην ΕΡΤ

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, και με αφορμή τον όρκο του μεταπτυχιακού διπλώματος που πήρε, η Μαριλένα Κατσίμη μίλησε για την οικογένειά της, τη δημοσιογραφία την ΕΡΤ, και την εκπομπή “Ιστορικοί Περίπατοι”.

Η ανάρτηση της καλής δημοσιογράφου έχει ως εξής:

Ίσως ακουστεί βαρύγδουπο αλλά το ένιωσα. Σήμερα καθώς διάβαζα τον όρκο στην τελετή του μεταπτυχιακού αισθάνθηκα ξαφνικά πολύ περήφανη γιατί νομίζω ότι μαζί με την ομάδα μου Pierros Tzanetakos, Elena Lalopoulou & Eleni Daflou (επίσης αριστούχους μεταπτυχιακούς) έχουμε ήδη καταφέρει μέσα από την εκπομπή ντοκιμαντέρ Ιστορικοί Περίπατοι να υλοποιήσουμε πολλούς από τους στόχους που αναφέρονται στον όρκο:
-Να υπηρετούμε με συνέπεια την επιστήμη και να σεβόμαστε την επιστημονική δεοντολογία που διδαχτήκαμε από τους Καθηγητές και Καθηγήτριές μας.
-Να μεταλαμπαδεύουμε το φως της γνώσης με ήθος και ελεύθερο φρόνημα.
-Να υπηρετούμε τους συνανθρώπους μας, το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο, έχοντας ως οδηγό τις αξίες και τις αρχές που μας ενέπνευσαν οι σπουδές μας.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα στους καθηγητές μου που ήταν και είναι πηγή γνώσης και έμπνευσης, στους συναδέλφους μας στην ΕΡΤ που στήριξαν το εγχείρημα των Περιπάτων, αλλά και στον κόσμο που μας αγκάλιασε και δεν σταματά να μας ρωτάει πότε θα ξεκινήσουμε.
(και φυσικά στην οικογένειά μου, που με.. άντεξε και ήταν πλάι μου, τα 3 τελευταία χρόνια)

Αυτό το Σάββατο λοιπόν ξεκινάμε τον 3ο κύκλο εκπομπών, ο οποίος θα ολοκληρωθεί σε 6 συγκλονιστικά επεισόδια. Όσο για το μετά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΄21!!!

 

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...