• 1 Ιουνίου, 2020

Η Μαρία Αντωνιάδου επί προσωπικού… Το μεγάλο “ευχαριστώ” για την αγάπη και τη στήριξη

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Με μια ανάρτηση… επί προσωπικού, η Μαρία Αντωνιάδου άνοιξε την καρδιά της, και ευχαρίστησε το δυναμικό του δημοσιογραφικού κόσμου για την αγάπη και τη στήριξη, στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ.

Η πρόεδρος της Ένωσης επανεξελέγη πανηγυρικά, με ρεκόρ ψήφων, και με την παράταξη των Ενωμένων Δημοσιογράφων, που η ίδια δημιούργησε, βοηθώντας πολλούς από εκείνους που στη συνέχεια της… έβαλαν τρικλοποδιά, να κυριαρχεί και πάλι στην προτίμηση των μελών της ΕΣΗΕΑ.

Με εμφανή και κατανοητή τη συγκίνηση σε ανθρώπινο επίπεδο, η Μαρία Αντωνιάδου σημείωσε τα εξής:

 

“Σήμερα που το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συγκροτήθηκε σε Σώμα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους 2.951 συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν στις εκλογές και με την ψήφο τους κρατήσαν την Ένωσή μας ισχυρή.

Τους 955 συναδέλφους που στήριξαν τους «ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ».

Τους 98 υποψηφίους του ψηφοδελτίου των «ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ», οι οποίοι με αξιοπρέπεια έδωσαν τον καλό αγώνα. Αντιστάθηκαν στη λασπολογία και στα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου: Κυριάκο Θεοδωρακάκο που ανέλαβε μια παράταξη οργανωτικά διαλυμένη εξαιτίας της διάσπασης και την έκανε και πάλι πρώτη. Το νέστορα της δημοσιογραφίας Δημήτρη Κουμπιά και τον «αθόρυβο» αλλά πάντα καίριο Δημήτρη Καλαντζή.

Τους Θανάση Σαμαρά, Χάρη Χατζηχαραλάμπους, το Μάνο Οικονομίδη, το Δημήτρη Γκοσμάνη, τις Πόπη Βλαχουτσάκου, Πελαγία Κατσούλη, Θάλεια Γιτοπούλου, Λία Σαραντοπούλου, Μαρία Νταλιάνη, Μαρία Μπραουδάκη, Γιώργο Μουρούτη, Άρια Αγάτσα, Αγγελική Γυπάκη και Μάκη Διόγο.

Ιδιαίτερα το Νίκο Στέφο και το Γιώργο Γαβαλά που είχαν το βαρύ έργο της κινητοποίησης της παράταξης. Τους παλαιούς συναδέλφους που ήρθαν να στηρίξουν την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους δεκάδες άνεργους που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα αλλά παρ’ όλα αυτά πίστεψαν στην υπερπροσπάθεια που έχει γίνει εδώ και δυο χρόνια. Ιδιαίτερα τους συναδέλφους στο ΔΟΛ που μαζί περάσαμε τη μεγάλη φουρτούνα, μένοντας απλήρωτοι για 2 και πλέον χρόνια.

Να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τις αδελφές μου που,για άλλη μία φορά, μου συμπαραστάθηκαν.

Το σύνθημά μας και στην επόμενη διετία παραμένει:

«Nοιαζόμαστε – Mαχόμαστε – Kερδίζουμε».”

 

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...