Η Λίνα Κλείτου θυμίζει ότι, την Αθήνα την αναβάθμισαν δήμαρχοι της Κεντροδεξιάς

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, η Λίνα Κλείτου παίρνει θέση για τις αλλαγές στην Αθήνα, δια χειρός Κώστα Μπακογιάννη, και την έντονη κριτική που τις συνοδεύει.

Η καλή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Blue Sky, στάθηκε στην ποιοτική αναβάθμιση της Αθήνας επ΄θητείας δημάρχων της Κεντροδεξιάς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

“Όταν ο αείμνηστος Μιλτιάδης Εβερτ, έκανε ως Δήμαρχος Αθηναίων τις εικαστικές παρεμβάσεις στις πλατείες και τα πάρκα της Αθήνας, κάποιοι σχολίαζαν ότι ” γέμισε τις πλατείες αγαλματα με τα π@π@ρι@ τους έξω”!!!!Ο Μπουλντόζας τους…έγραψε, έκανε έργο, άφησε σύγχρονη παρακαταθήκη στην πόλη, ανεβάζοντας το αισθητικό επίπεδο. Ήταν τα χρονια του χολερικού, παπατζήδικου Πασοκ, που φώναζε “Αμερικανοι φονιαδες των λαών και εξω οι βάσεις του θανάτου”,την ώρα που υπέγραφε την παραμονήτους! Οταν ο Αβραμόπουλος εγινε Δήμαρχος, γέμισε τις πλατείες φώτα, συντριβάνια, έβαλε στους δρόμους κάγκελα κατά τα πρότυπα των σύγχρονων Ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων, αναβάθμισε με την σειρά του την αισθητική της πολης. Κάποιοι, τον αποκαλούσαν σκωπτικά Καγκελάριο Δήμαρχο και τον χλεύαζαν. Ηταν τα χρόνια του Πασοκ με Σημίτη, τότε που οι μίζες αποτελούσαν ένα “κοινωνικό φαινόμενο” οπως το αποκάλεσε ο εκσυγχρονιστής ηγέτης!!!Τώρα που ο Μπακογιάννης επιχειρεί να αναβαθμίσει αισθητικά την βρωμοκοπούσα Αθήνα του Καμίνη και απο Λαχώρη να την ξανακάνει Ευρωπαϊκη Πρωτεύουσα η χειρότερη εκδοχή του λαϊκίστικου Πασοκ που έγινε Σύριζα, κάθεται απέναντι και πετάει πέτρες στις ψευδοπιπεριές, γιατί χαλάει προφανώς η …κονόμα του #realestate με #mko. Μεταπολιτευτικά, όποτε αναβαθμίστηκε η Αθήνα, συντηρητικός Δήμαρχος τράβηξε την διαχωριστική γραμμή. Ας αφήσουμε το έργο να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει και το κρίνουμε στην συνέχεια..Μεχρι στιγμής πάντως, επιβεβαιώνεται το …”θεώρημα”: Το καραβάνι προχωρά. Τα σκυλιά της προοδευτικής οπισθοδρόμησης, ουρλιάζουν!”

 

Written by

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος