Η ιδέα που έπεσε να επιστρατευτεί ο Αλιάγας στη «νέα ΕΡΤ»

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

Σε αντίθεση με τις προεκλογικές φωνές περί «2ου λουκέτου» στην ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει ότι επιθυμεί να επενδύσει στην υπεραξία του ανθρώπινου δυναμικού του Ραδιομεγάρου.

 

Και με τις κατάλληλες κινήσεις σε επίπεδο διοικητικών επιλογών και στοχεύσεων του νέου προγράμματος, σε συνδυασμό με το αναγκαίο μπόλιασμα με φρέσκα πρόσωπα, να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις ώστε η ΕΡΤ να εξελιχθεί σε μια σύγχρονη, ευέλικτη και παρεμβατική δημόσια τηλεόραση.

 

Στο πλαίσιο των παραπάνω σχεδιασμών, πληθώρα ονομάτων και… προτάσεων πέφτουν στο παρασκήνιο, για πρόσωπα που θα μπορούσαν να σηκώσουν το σχετικό βάρος. Και ακόμη περισσότερο, να ενισχύσουν τη διεθνή εικόνα της ΕΡΤ, σε συνδυασμό με τη στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη για ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της χώρας.

 

Έτσι, μια από τις ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι να αξιοποιηθεί ο Νίκος Αλιάγας. Ένας από τους «πιο επώνυμους» Έλληνες, που διαπρέπει στο εξωτερικό, στην εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική Γαλλία, και ο οποίος έχει αναλάβει και στο παρελθόν αντίστοιχο ρόλο.

 

Και, εκτός από το όνομα του Νίκου Αλιάγα, ακούγονται και άλλες ηχηρές εκπλήξεις, που θα δώσουν «νέο αέρα» στην «καινούρια ΕΡΤ».

Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι