• 23 Ιανουαρίου, 2021

Η Ιβάνκα… πακετάρει. Με την προσδοκία να επιστρέψει…

 Η Ιβάνκα… πακετάρει. Με την προσδοκία να επιστρέψει…

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

 

Ο πατέρας της συνεχίζει τον… Ανένδοτο αποδοχής του εκλογικού αποτελέσματος της 3ης Νοεμβρίου, για να… κάνει το κομμάτι του σε επίπεδο ρητορικής, για μερικές εβδομάδες ακόμη. Η ίδια ωστόσο, κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς, ίσως επειδή κατανοεί περισσότερο ότι το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει.

Η Ιβάνκα Τραμπ έχει ήδη… πακετάρει τα πράγματά της, για τη διαδικασία αποχώρησης από τη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου. Επιχειρεί ωστόσο κάθε βήμα της να υπηρετεί με θέρμη τη στρατηγική “επιστροφής” της στο μέλλον, με… άλλη ιδιότητα, καθώς στις ΗΠΑ είναι δεδομένη η εκτίμηση ότι η Πρώτη Κόρη της Αμερικής θα επιθυμούσε να εμπλακεί στην κεντρική πολιτική, και κάποια στιγμή να διεκδικήσει την Προεδρία της υπερδύναμης.

Έχει σημασία λοιπόν το μήνυμα που επέλεξε να στείλει μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, προβάλλοντας τις συνεργάτιδές της, με τις οποίες εργάστηκαν μαζί την τελευταία τετραετία στον Λευκό Οίκο, με αντικείμενο την οικονομία και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Πάνω σε αυτή την πλατφόρμα… πραγματισμού και αποτελέσματος άλλωστε, θα επιχειρήσει η Ιβάνκα Τραμπ να πολιτευτεί στο μέλλον. Όπου κι αν τη βγάλει το μέλλον.

Κατιάνα Ναυπλιώτου

Κατιάνα Ναυπλιώτου

Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος

Διαβάστε Ακόμα...