• 19 Ιανουαρίου, 2021

Η επόμενη πρόκληση (επιτυχίας) για τον Δημήτρη Μιχόπουλο

 Η επόμενη πρόκληση (επιτυχίας) για τον Δημήτρη Μιχόπουλο

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Ο Δημήτρης Μιχόπουλος έχει δείξει με την πολυετή διαδρομή του, ότι ξεχωρίζει ως ένα από το πιο “ανήσυχα πνεύματα” στον χώρο της επικοινωνίας και του marketing. Αναζητώντας διαρκώς καινούριες προκλήσεις, τις οποίες μετατρέπει σε ιστορίες επιτυχίες.

Όπως φαίνεται… παραμένει ανήσυχο πνεύμα. Και ετοιμάζεται πλέον για την επόμενη πρόκληση επιτυχίας, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της MullenLowe Athens.

Το παγκόσμιο δίκτυο του Interpublic Group εμπιστεύτηκε τον Χάρη Παριανό, μετατρέποντας, υπό τον έλεγχό του, την εταιρεία, από καθεστώς πλήρους ιδιοκτησίας, σε affiliate agency του παγκόσμιου δικτύου μάρκετινγκ και επικοινωνίας  MullenLowe Group.

Με τον Δημήτρη Μιχόπουλο να αναλαμβάνει το… γύρισμα της σελίδας.
Διαβάστε τις δηλώσεις των δυο πρωταγωνιστών:
Χάρης Παριανός: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη του παγκόσμιου ομίλου του IPG. Είμαι βέβαιος ότι υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μιχόπουλου, η υπάρχουσα ομάδα της MullenLowe Athens, ενισχύεται σημαντικά και θα καταφέρει να στηρίξει ακόμα πιο αποτελεσματικά, την ανάπτυξη των πελατών της στην Ελλάδα αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην αγορά μας”.

Δημήτρης Μιχόπουλος: “Η MullenLowe είναι διεθνώς ένα μοναδικό είδος δημιουργικής εταιρίας που προκαλεί και ξέρει να κερδίζει ξεκάθαρα πρόσθετη αξία προς όφελος των πελατών της. Μαζί με τους James Nass, Θάνο Βλαχόπουλο, Γιώργο Λευιτικό και την υπόλοιπη ομάδα της MullenLowe Athens, θα υλοποιήσουμε ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης τόσο για την εταιρία, όσο και για τους ανθρώπους της και τους συνεργάτες της. Η αποτελεσματική διαχείριση των παρατεταμένων και πρωτόγνωρων προκλήσεων  που βιώνει διεθνώς η αγορά μας, είναι η ευκαιρία και το κίνητρο μας”.

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...