Η διπλή ευθύνη που ανέλαβε η Σοφία Ζαχαράκη


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Στο περιθώριο της τελετής παράδοσης-παραλαβής στο Μοσχάτο, όπου, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, πήρε τη σκυτάλη της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας από τη Μαρία Σπυράκη, η Σοφία Ζαχαράκη έστειλε το δικό της μήνυμα, με σχετική ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.
 
Η Σοφία Ζαχαράκη επεσήμανε χαρακτηριστικά τα εξής:
 
“Με τις ευχές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για καλή επιτυχία στη Μαρία Σπυράκη για τις ευρωεκλογές και την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων κάναμε σήμερα την σύντομη συνάντηση με τους συντάκτες που καλύπτουν το κόμμα μας. Άκουσα με συγκίνηση τα λόγια τους για συνέχιση της προσπάθειας με σκληρή δουλειά, επιμέλεια και επιμονή.
Και όταν ήρθε η σειρά μου να μιλήσω είπα αυτά:
«”Μπήκα στην πολιτική στα 18, ήταν ένας ωραίος κόσμος, προόδου, ευκαιριών και έκφρασης. Έχω μια διπλή ευθύνη, να δικαιώσω την επιλογή του προέδρου και την εμπιστοσύνη της Μαρίας και την παρακαταθήκη της θέσης, μια παρακαταθήκη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και μαχητικότητας. Έχω συνηθίσει στην τάξη να μου κάνουν τις ερωτήσεις οι μαθητές μου, τώρα θα απαντώ στις δικές σας!”
 

Written by Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής