• 18 Ιανουαρίου, 2021

Η διπλή αποκάλυψη του Γιώργου Αυτιά για το τι θα ανακοινώσουν στη ΔΕΘ Τσίπρας και Μητσοτάκης


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Με μια διπλή αποκάλυψη έκανε ποδαρικό στη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Αυτιάς, στην εκπομπή “Καλημέρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.
Ο απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ζώνης, που έχει καταφέρει να διατηρείται στην κορυφή… μακράν του ανταγωνισμού, κεφαλαιοποιώντας τη σχέση εμπιστοσύνης την οποία έχει οικοδομήσει με το τηλεοπτικό κοινό εδώ και πολλά χρόνια, παρουσίασε σε δυο κάρτες, όσα σχεδιάζουν να ανακοινώσουν στο πλαίσιο της παρουσίας τους στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Αυτιά, ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει αύξηση του κατώτατου μισθού, συλλογικές συμβάσεις, κοινωνικό μέρισμα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, επίδομα συνταξιούχων, φοροελαφρύνσεις, Συνταγματική Αναθεώρηση και στοχευμένη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%.
Απ’ την άλλη, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα μιλήσει για αύξηση μισθών και συντάξεω, κατάργηση νόμου Κατρούγκαλου, μείωση του συντελεστή από το 22% στο 9%, παροχές 1 δισεκατομμυρίου ευρώ για φτωχούς, μείωση εισφορών, μείωση ΕΝΦΙΑ κατά 30%, σε συνδυασμό με νέο φορολογικό και Ασφαλιστικό.
 
 

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...