• 27 Φεβρουαρίου, 2020

Η Α’ Αθηνών “αγκάλιασε” τη Ζέφη Δημαδάμα

 

Ένθερμη και μεγάλη ήταν η προσέλευση νέων, γυναικών και δημοκρατικών πολιτών στο Ξενοδοχείο Divani Caravel τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στο οποίο πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής για την Α’ Αθηνών, Ζέφης Δημαδάμα.

Ο Παύλος Χρηστίδης Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής προλόγισε την υποψήφια σημειώνοντας τους διαρκείς αγώνες της και στα δύσκολα χρόνια της δημοκρατικής παράταξης, όπου ήταν πάντα παρούσα, καθώς και τη συνεχή προσπάθεια της να στηρίξει ανθρωποκεντρικές πολιτικές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η Ζέφη Δημαδάμα μίλησε ανοιχτά για την υπεράσπιση και ενίσχυση των δικαιωμάτων των γυναικών αλλά και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων ενώ έκανε συστηματική αναφορά στην ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης των πεδίων της Υγείας και της Παιδείας που για το χώρο της σοσιαλδημοκρατίας αποτελούν την κορυφή της πολιτικής ατζέντας απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.

Συγχρόνως, επέμεινε στην ανάγκη εθνικής στρατηγικής στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής με αφορμή και την τουρκική προκλητικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ολοκληρώνοντας, άσκησε έντονη κριτική στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επανέφερε τη δεξιά στο προσκήνιο αλλά και τον ακραίο διχαστικό λόγο που υιοθέτησε κατά κόρον στη διακυβέρνησή του με την ακροδεξιά των ΑΝΕΛ.

Νέοι άνθρωποι μπροστά, γυναίκες στην πολιτική, ανθρώπινα δικαιώματα και σοβαρή στάση απέναντι στα μείζονα θέματα που απασχολούν τους πολίτες οι 4 άξονες, οι οποίοι χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητά της.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...