• 26 Φεβρουαρίου, 2020

Η Αριστοτελία Πελώνη «βλέπει» Ευρωβουλή

 Η Αριστοτελία Πελώνη «βλέπει» Ευρωβουλή

 

Πηγή: Εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

Πολιτικό μέλλον αναμένεται να έχει η Αριστοτελία Πελώνη, μετά την απόφασή της να αφήσει πίσω τον χώρο της δημοσιογραφίας, και να αποδεχτεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα.

 

Η πρώην δημοσιογράφος των «Νέων» και της «Καθημερινής» κατάγεται από τη Βοιωτία, περπάτησε στην Αθήνα το σύνολο της επαγγελματικής διαδρομής της, και το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ήθελε να τη δει να συμμετέχει στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές.

 

Όχι τόσο εντός Ελλάδας, όσο στη μάχη για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που όλοι εκτιμούν ότι της ταιριάζει περισσότερο, λόγω πολυετούς ενασχόλησης με το διπλωματικό ρεπορτάζ.

 

Εφόσον λοιπόν οι εξελίξεις έχουν γεωμετρική πρόοδο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι, στις επόμενες ευρωεκλογές, η Αριστοτελία Πελώνη θα είναι μια από τις βασικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ανανέωση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου.

 

Και φυσικά, θα στηριχτεί από τον κομματικό μηχανισμό, καθώς η ίδια δεν είχε στο παρελθόν ιδεολογικές και πολιτικές ρίζες στην Κεντροδεξιά.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...