Η Ακριβοπούλου έγινε (και πάλι)… hashtag στο Twitter

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου δεν υπήρξε ποτέ… εύκολη περίπτωση. Πέραν της μακράς διαδρομής της σε σημαντικά ΜΜΕ, με άποψη και λόγο, η έμπειρη δημοσιογράφος βρέθηκε τα τελευταία χρόνια στο στόχαστρο μερίδας χρηστών του Twitter, λόγω της παρουσίας της στην ΕΡΤ, και της επιχειρηματολογίας που ανέπτυσσε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάπως έτσι, η έμπειρη δημοσιογράφος έγινε και πάλι… hashtag στο Twitter το βράδυ της Τρίτης, με την εκπομπή “Δεύτερη Ματιά”, που ήταν η πρώτη μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, και την αλλαγή σκυτάλης στη διακυβέρνηση του τόπου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαδέχεται τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου παράθεσε τη… συνήθη επιχειρηματολογία της, ασκώντας κριτική στη νέα κυβέρνηση, και στο Twitter ξεκίνησε πανηγύρι από σχόλια. Σημειώνεται ότι, η διοίκηση της ΕΡΤ τελεί ήδη υπό παραίτηση, η νέα κυβέρνηση ετοιμάζεται να τοποθετήσει τους δικούς της ανθρώπους στη δημόσια τηλεόραση, και εξωτερικές παραγωγές όπως η εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου, ολοκληρώνουν τον κύκλο τους.

Written by

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος