• 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Η έξυπνη επιλογή της Φώφης να… κάψει τους «πρώην»

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

Η Φώφη Γεννηματά επέδειξε και στο παρελθόν στοιχεία ταυτότητας «μεγάλου τακτικιστή». Από το πώς έφτασε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, διαδεχόμενη τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο, μέχρι την αντίστοιχη διαδρομή στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και στην επί της ουσίας ακύρωση κάθε θύλακα εσωκομματικής αμφισβήτησης.

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Φώφη Γεννηματά, με «χειρουργικές» κινήσεις… παρκάρισε στο περιθώριο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, χωρίς ουσιαστικούς και επώδυνους εσωκομματικούς κλυδωνισμούς.

 

Και την προηγούμενη εβδομάδα, επέλεξε με μαεστρικές κινήσεις να… κάψει τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο, προσθέτοντας τα ονόματά τους στη λίστα εκείνων που θα μπορούσαν να προταθούν για να διαδεχθούν τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

 

Με τον τρόπο της, η Φώφη Γεννηματά θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι και οι τρεις είναι… απόμαχοι της πολιτικής. Και έτσι, εμμέσως να τους ακυρώσει ως αυτόνομους και υπολογίσιμους πόλους εσωκομματικής αμφισβήτησης.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...