• 16 Ιανουαρίου, 2021

Η “Άλλη Διάσταση” ξεχώρισε με τη διαφορετική ματιά της στα γεγονότα

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Η εκπομπή “Άλλη Διάσταση” έριξε αυλαία στην ΕΡΤ την Παρασκευή, κατάφερε ωστόσο να αφήσει ένα ιδιαίτερο στίγμα στη δημόσια τηλεόραση.

Η Φωτεινή Λαμπρίδη και ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, πλαισιωμένοι από μια ομάδα φρέσκων προσώπων με καινούριες ιδέες, προσέφεραν ένα διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν τα μεσημέρια, δοκιμάζοντας μια περισσότερο προωθητική προσέγγιση διαχείρισης των θεμάτων της επικαιρότητας.

Η ΕΡΤ άλλωστε, είναι προορισμένη “γονιδιακά” σε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν, σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια, και με την εκπομπή “Άλλη Διαστάση” το πέτυχε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Facebook, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εκπομπής:

Εδώ η τελευταία “Άλλη Διάσταση”, τουλάχιστον για αυτή την τηλεοπτική σαιζόν. Στο τελευταίο πεντάλεπτο η Φωτεινή και ο Γιάννης επεχείρησαν μια μικρή σύνοψη, αν και τί να πρωτοπεί κανείς. Είναι σπουδαία ιστορία, μάθημα και εγχείρημα για όλους και όλες εμάς, τους συντελεστές της εκπομπής, μαζί φυσικά με τον Κώστα Αρβανίτη, τον Αλέξανδρο Κλώσσα και το Θανάση Τρομπούκη που έχουν περάσει σε άλλα μετερίζια αλλά μένουν πάντα κοντά μας. Ευχαριστούμε θερμά όσους και όσες, εντός και εκτός ΕΡΤ, βοήθησαν με κάποιο τρόπο στο να φτάνει η Άλλη Διάσταση γεμάτη με ποιοτικό περιεχόμενο στους δέκτες σας. Και φυσικά ευχαριστούμε εσάς, τηλεθεατές και διαδικτυακούς φίλους για τη στήριξη, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Καλό καλοκαίρι!

 

 

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...