• 26 Ιανουαρίου, 2020

Εκλογές χωρίς Χατζηνικολάου… δεν γίνονται

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πολιτική εκπομπή που θα παρουσιάσει μέχρι τις 7 Ιουλίου ο Νίκος Χατζηνικολάου, ήρθε να επιβεβαιώσει το… γνωστό ρηθέν: Εκλογές χωρίς Χατζηνικολάου… δεν γίνονται.

Ο κορυφαίος άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης έχει τον τρόπο του να παρουσιάζει ένα διαφορετικό δημοσιογραφικό προϊόν, και στην τελική ευθεία για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, θα προσδώσει στον ΑΝΤ1 την πρόσθετη παρεμβατικότητα που χρειάζεται.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ανέφερε τα εξής:

 

“Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα έως και την 1η Ιουλίου στις 22:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα αναλύει και θα συζητά την πολιτική επικαιρότητα με τους πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης.

Αρχηγοί κομμάτων, υποψήφιοι βουλευτές, δημοσιογράφοι αλλά και ειδικοί αναλυτές θα είναι παρόντες στο στούντιο του ANT1 για να καταγράψουν και να φωτίσουν τα προεκλογικά προγράμματα και τις αντιθέσεις των «μονομάχων».

Προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη της προεκλογικής περιόδου, ο ΑΝΤ1 θα παρουσιάσει και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων της Marc στην τελική ευθεία για τις κάλπες.

Η καρδιά της πολιτικής επικαιρότητας χτυπά στον ΑΝΤ1 και κάθε Δευτέρα στις 22:45.”.

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...