• Σεπτέμβριος 24, 2019

Δράσεις καινοτομίας για την «έξυπνη Γλυφάδα», από τον Γιώργο Παπανικολάου

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Δράσεις καινοτομίας, για μια πόλη στην υπηρεσία του πολίτη, φιλική προς το περιβάλλον και συμβιωτική με τα καινούρια δεδομένα που διαμορφώνει η πρόοδος των τεχνολογικών, υλοποιεί στη Γλυφάδα ο Γιώργος Παπανικολάου.

Έχοντας πρόσφατη την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών, με το εντυπωσιακό ποσοστό του 79%, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου εγκαινιάζει και τα ψηφιακά πιστοποιητικά για την «πρωτεύουσα» της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Γιώργου Παπανικολάου στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

Η «έξυπνη Γλυφάδα» προχωράει και για τις επιχειρήσεις στην πόλη μας !
Τα ψηφιακά πιστοποιητικά, που καθιερώσαμε και έχουν ήδη διευκολύνει τη ζωή των συμπολιτών μας, έρχονται πλέον να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή και των επιχειρήσεων της Γλυφάδας, αλλά και να εξοικονομήσουν χρόνο και κόπο για όλους.

Από σήμερα, οι επιχειρήσεις της πόλης μας μπορούν να εκδίδουν απαραίτητα πιστοποιητικά – επτά στο σύνολο – απλά και γρήγορα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ουρές, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Ο Δήμος μας προχωρά στην ψηφιακή εποχή, για να εξυπηρετεί πολίτες και επιχειρήσεις με τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες, με τα επόμενα βήματα της «έξυπνης Γλυφάδας».

Συνεχίζουμε.

 

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...