Δημοσχάκης: Η ΝΔ θα επαναφέρει την κανονικότητα στην Ελλάδα


 
Για την ηχηρή επαναφορά της τρομοκρατίας με αφορμή το βομβιστικό χτύπημα στον ΣΚΑΙ, αλλά και για την επιδοματική πολιτική της Κυβέρνησης, που αντικατοπτρίζεται στον αντιαναπτυξιακό προϋπολογισμό που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή, μίλησε χθες (17/12) στην Ολομέλεια ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων ότι:
·Ο πρώην ΥΠΕΞ θα μείνει στην Ιστορία, καθώς μαζί με τον Πρωθυπουργό διαπραγματεύτηκαν ένα σοβαρό εθνικό θέμα, όπως το Σκοπιανό πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς να ακούσουν τις θέσεις της Αντιπολίτευσης.
·Νοιώθει τρομαγμένος, καθώς το «θηρίο» της τρομοκρατίας δείχνει και πάλι τα δόντια του, με αφορμή το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα.
·Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ε.Ε. και της Δύσης που έχει ακόμα εσωτερική τρομοκρατία, χωρίς η Κυβέρνηση να διαθέτει σχέδιο αντιτρομοκρατικής πολιτικής.
·Τέτοια κρούσματα τυφλής βίας αποτρέπουν τους επιχειρηματίες να επενδύσουν τα λεφτά τους στην ελληνική οικονομία.
·Ο τελευταίος Προϋπολογισμός των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ είναι αντιαναπτυξιακός και διέπεται από μια επιδοματική πολιτική, προεκλογικού χαρακτήρα.
·Ο Πρωθυπουργός στην πρόσφατη τετραμερή Σύνοδο της Βάρνας υποσχέθηκε ένα νέο Κάθετο Οδικό Άξονα ταχείας κυκλοφορίας και τον εκσυγχρονισμό της κάθετης σιδηροδρομικής γραμμής στον Έβρο, χωρίς όμως να πιστεύει ότι ο Νόμος μπορεί να αποτελέσει πρότυπο συγκοινωνιακού κόμβου.
·Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης άφησε προσδοκίες για κατάργηση πλαφόν στους καλλιεργητές βαμβακιού και για κάλυψη των αποζημιώσεων σε αγρότες που επλήγησαν οι καλλιέργειές τους από δυσμενή καιρικά φαινόμενα και ασθένειες, χωρίς να κρατήσει τις υποσχέσεις του.
·Η Θράκη δεν μπορεί να μετεξελιχθεί σε σταυροδρόμι γραμμάτων με έναν Υπουργό Παιδείας, που με καθηγητοκλεπτικούς νόμους ενισχύει τα κεντρικά Πανεπιστήμια εις βάρος των Περιφερειακών και γενικά με τις πολιτικές του υποβαθμίζει και συρρικνώνει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
·Σε μια εποχή που εντείνεται η προκλητικότητα της Τουρκίας το ΥΠΕΘΑ μειώνει τις δαπάνες για της Ε.Δ, μειώνει τη μισθοδοσία των Στελεχών των τριών κλάδων και μειώνει τα έξοδα των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
·Η Ν Δ με το πρόγραμμά της μπορεί να επαναφέρει στην ελληνική κοινωνία την κανονικότητα, την ευθύνη, τον ρεαλισμό, την ασφάλεια και τη σοβαρότητα.
 

Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι