Δημοσχάκης: Η αδράνεια και η ανοχή της κυβέρνησης αποθρασύνουν εγκληματίες και τρομοκράτες


 
Για την πρόσφατη κλιμάκωση της προκλητικότητας της Τουρκίας, τους λανθασμένους κυβερνητικούς χειρισμούς που ‘τρέφουν΄τέτοιες συμπεριφορές, αλλά και για την επανεμφάνιση της εσωτερικής τρομοκρατίας σε βάρος της κοινωνικής ειρήνης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha 989 Radio o βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε:
• Τα περιστατικά Τουρκικής επιθετικότητας στην Θράκη, στο Αιγαίο και στην Ν/Α Μεσόγειο, υποδηλώνουν την επιθυμία της να μεταβάλλει το status quo σύμφωνα με τα συμφέροντά της.
• Η γειτονική χώρα εκμεταλλεύεται κατά το δοκούν την προενταξιακή της θέση στη Ε.Ε, εξάγει τα προϊόντα της, στις ευρωπαϊκές Χώρες χωρίς δασμούς, ενώ η ίδια επιβάλλει βαρύτατη φορολογία στα προϊόντα που εισάγει από τις ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως σε αυτά από την Ελλάδα που είναι ομοειδή με τα δικά της !
• Οι λανθασμένοι πολιτικοί χειρισμοί εκ μέρους της Ελληνικής Κυβερνησης , όπως η πρόχειρη περυσινή επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Ερντογάν στην χώρα μας, προκαλούν αναταράξεις στην περιοχή, ανοίγουν τις ορέξεις των γειτόνων μας με αποτέλεσμα να διεκδικούν θρασύτατα κατά παράβαση των βασικών Συνθηκών, του Διεθνούς Δικαίου & των κανόνων καλής γειτονίας!
• Η εσωτερική τρομοκρατία στην χώρα μας είναι παρούσα & έκανε ηχηρή την επαναφορά της κάνοντας ‘άσκηση’ ετοιμότητας!
• Η ιδιότυπη πολιορκία του κέντρου της Πρωτεύουσας με ευρύτατο πεδίο ασκήσεων κάθε Παρασκευή & Σάββατο θα γεννήσει επί πλέον & σκληρότερη νεοτρομοκρατία.
• Η σημερινή κυβερνητική αδράνεια και ανοχή ως προς την αντιμετώπιση του φαινομένου, αποθρασύνουν την διάπραξη εκνόμων ενεργειών γενικά σε βάρος στόχων της πολυφωνίας και της ενημέρωσης & όχι μόνον…
Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι