• 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Δημήτρης Οικονόμου: Η ΝΔ δεν είναι γκρουπούσκουλο, για να αντιγράφει τον ΣΥΡΙΖΑ και να αντιδρά με εμπάργκο


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Ένας από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης, ο Δημήτρης Οικονόμου, με μακρά διαδρομή αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας στα ΜΜΕ, έσπευσε από την πρώτη στιγμή να πάρει θέση για την “αστοχία υλικού”, της απόφασης της Νέας Δημοκρατίας να επιβάλλει εμπάργκο στην ΕΡΤ, με αφορμή τις απρέπειες Καψώχα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Δημήτρης Οικονόμου, ως εκ των κεντρικών συντελεστών του ΣΚΑΪ, έχει δεχθεί και ο ίδιος τις συνέπειες εμπάργκο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτό που “τρέχει” το τελευταίο διάστημα, κάτι που ενισχύει το επιχείρημά του για την αναγκαιότητα ψύχραιμης αντιμετώπισης των πραγμάτων, πολύ περισσότερο από θεσμικά κόμματα όπως η ΝΔ, η ιστορική διαδρομή της οποίας δεν έχει σχέση με τις… ακρότητες του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν.
Οι σχετικές αναρτήσεις του Δημήτρη Οικονόμου στο Twitter:
 
“Η ΝΔ δεν χρειαζόταν να αντιγράψει τον ΣΥΡΙΖΑ για κανένα λόγο. Οι πολιτες κρίνουν και την ΕΡΤ και ολους μας καθημερινά. Δεν ταιριάζει σε δημοκρατικό κόμμα που πιστεύει στις βασικές αρχές της δημοκρατίας ακόμα κι αν κάποιοι τις καταπατούν
Η ΝΔ δεν είναι γκρουπουσκουλο για να αντιδρά έτσι. Κυβέρνησε και θα ξανακυβερνήσει τον τόπο και τέτοιου είδους πρακτικές και αντιλήψεις δεν τις ταιριάζουν και δεν τις χρειάζεται. Έχει λόγο πειστικό και επιχειρήματα ισχυρά να πείσει”.
 

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...