• Δεκέμβριος 12, 2019

Γιώργος Μπουλούκος: Αλλαγή εποχής στη χώρα μας

 Γιώργος Μπουλούκος: Αλλαγή εποχής στη χώρα μας


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Για μια συνολική αλλαγή εποχής στην Ελλάδα, με την αναμενόμενη επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, κάνει λόγο ο Γιώργος Μπουλούκος, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.
Ο γνωστός δικηγόρος, με μακρά διαδρομή αγώνων για την Κεντροδεξιά, τόσο στο συνδικαλιστικό κίνημα όσο και σε πολιτικό επίπεδο, έδωσε τη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.
Ο Γιώργος Μπουλούκος σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής:
 
“Η μάχη για τη διόρθωση του μέλλοντος τηςπατρίδας μας συνεχίζεται.​Στις εκλογές της Κυριακής, οι πολίτες τηςΠεριφέρειας Αττικής έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμαπολιτικής αλλαγής, για μια Νέα Αρχή, αφήνοντας πίσω τις στρεβλώσεις και τις οδυνηρές μνήμες του παρελθόντος.
​Η πολιτική πρόταση του Γιώργου Πατούλη διαμόρφωσε
πλειοψηφικό ρεύμα, και είναι στο χέρι μας, στην κάλπη του δεύτερου γύρου στις 2 Ιουνίου να στείλουμε ένα ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα, ώστε την επόμενη μέρα, να αναγκαστούν να εναρμονιστούν με την επιθυμία των πολιτών, και οι υπόλοιποι συνδυασμοί.
​Η αλλαγή εποχής στην Περιφέρεια Αττικής, αποτελεί τον πρόλογο για τη συνολική αλλαγή εποχής στη χώρα μας. Η ελληνική κοινωνία επενδύει τις προσδοκίες της για ένα καλύτερο μέλλον. Τον αγώνα αυτόν θα συνδράμουμε και εμείς, από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση και τη μιζέρια.
​Σε ό, τι με αφορά, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν ως επιλογή τους στις κάλπες της 26ης Μαϊου. Η ψήφος τους με γεμίζει ευθύνη, ώστε να συμβάλλω και εγώ από την πλευρά μου προωθητικά στη Νέα Αρχή που ήδη ξεκίνησε για την Περιφέρεια Αττικής. #neaarxiattiki”

 

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...