• 5 Απριλίου, 2020

Γιώργος Καραγιάννης: Να καταστήσουμε την Ελλάδα κόμβο της ευρύτερης περιοχής

 Γιώργος Καραγιάννης: Να καταστήσουμε την Ελλάδα κόμβο της ευρύτερης περιοχής

Την άποψη ότι υποδομές σε σιδηρόδρομο, λιμάνια και logistics, πρέπει να έχουν κεντρικό ρόλο στα επόμενα χρόνια, εξέφρασε ο Γεν. Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης στον χαιρετισμό του, κατά τη διημερίδα που διοργάνωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

«Η Ελλάδα κατέχοντας στρατηγική θέση στο νότιο-ανατολικό άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να λειτουργήσει ως σημαντική «πύλη» των δικτύων μεταφορών, εξυπηρετώντας την κινητικότητα προσώπων, αγαθών και υπηρεσιών από και προς τον ευρωπαϊκό χώρο. Βρίσκεται στο σταυροδρόμι κινήσεων και συνδεσιμότητας μεταξύ ΕΕ, Μέσης και Άπω Ανατολής, Αφρικής και ανατολικής Ευρώπης”, ανέφερε ο κ. Γιώργος Καραγιάννης, τονίζοντας πως “αξιοποιώντας αυτήν τη γεωπολιτική θέση της πατρίδας μας, είναι ώρα λοιπόν να καταστήσουμε την Ελλάδα κόμβο της ευρύτερης περιοχής μας”.

Ακολούθως ο ΓΓ Υποδομών υποστήριξε ότι “Οι σωστές επιλογές στα έργα υποδομής, διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο. Υποδομές σε σιδηρόδρομο, λιμάνια και logistics, πρέπει να έχουν κεντρικό ρόλο στα επόμενα χρόνια», είπε παρουσία τεχνοκρατών και στελεχών της Tοπικής Aυτοδιοίκησης.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...