• 23 Φεβρουαρίου, 2020

Βόζεμπεργκ: Κανένας πολίτης δεν πιστεύει την παροχολογία Τσίπρα


 
Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ, στο πλαίσιο της παρουσίας της στην εκπομπή “Σήμερα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου.
Η Ελίζα Βόζεμπεργκ επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
“Γιατί να πιστέψουμε την παροχολογία Τσίπρα; Το 14 υποσχέθηκε παροχές 13 δις και μας φόρτωσε μέτρα 15 δις. Το 15 υποσχέθηκε παράλληλο πρόγραμμα και έκοψε ΕΚΑΣ, συντάξεις και αφορολόγητο. Το 16 και το 17 υποσχέθηκε επενδύσεις και μείωση φόρων και τίποτε δεν έγινε!
Το πλεόνασμα, που οι ίδιοι κάποτε χαρακτήριζαν ως “ματωμένο”, προήλθε από αφαίμαξη της μεσαίας τάξης, της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας. 4 εκ πολίτες χρωστούν στην εφορία και οι οφειλές ξεπέρασαν τα 102 δις ευρώ!
Η κυβέρνηση επιλέγει μία επιδοματική πολιτική, που φτωχαίνει την ελληνική κοινωνία. Αντίθετα ο επιλέγει το δρόμο της ανάπτυξης για την οριστική έξοδο από την κρίση!
Η κυβέρνηση Σαμαρά μέσα σε δύο χρόνια προσέλκυσε επενδύσεις ύψους 35 δισ. ευρώ! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έφερε ούτε μία σοβαρή επένδυση.
Η ΝΔ δεν πρόκειται να κυρώσει τη συμφωνία για το ! Είναι μία κακή συμφωνία που θίγει το φιλότιμο του Μακεδόνα άμεσα και καίρια!”

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...