Βόζεμπεργκ: Η αυριανή κυβέρνηση Μητσοτάκη θα δώσει ανάσα στην αγορά


 
Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις, στο πλαίσιο παρουσίας της στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.
Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης της Ελίζας Βόζεμπεργκ:
 
Αγενής και απρεπής ο Τούρκος ΥΠΕΞ, που είπε ότι φιλοξενούμε τρομοκράτες! Όταν τίθεται θέμα για τους 8, πρεπει να τονίζουμε οτι στην Ελλάδα, η Δικαιοσύνη είναι ανεξαρτητη!
Ανοχή και υποχωρητικότητα της ΚΒ στα Ελληνοτουρκικά. Μετά το «κόκκινο χαλί» στον Ερντογάν και την υπόσχεση για τους 8, δεχόμαστε διάλογο άνευ όρων, την ώρα που οι Τούρκοι επιμένουν στις διεκδικήσεις για Αιγαίο, Κύπρο και ΑΟΖ!
Η παροχολογία του Πρωθυπουργού στη , είναι δεδομένη. Δικό του ήταν και το παράλληλο προγράμμα, που ουδέποτε εφαρμόστηκε!
Η ΚΒ ούτε μεταρρυθμίσεις έκανε, ούτε ανάπτυξη έφερε! Η Κυβέρνηση είχε προσελκύσει επενδύσεις 35 δις ευρώ, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν έφερε ούτε μία νέα σοβαρή επένδυση!!!
Σήμερα το ελληνικό 10ετές ομόλογο έφθασε στο 4,56%, απαγορευτικό επιτόκιο για έξοδο στις αγορές. Για ποια μεταμνημονιακή περίοδο μιλάμε;!
Ο δεν θα φέρει στη ΔΕΘ καλάθι. Ούτε παροχών, ούτε και υποσχέσεων! Με μία απόλυτα κοστολογημένη πρόταση μείωσης φόρων και εισφορών, θα δώσουμε ανάσα στην αγορά. Οι μεταρρυθμίσεις, άλλωστε, είναι στο DNA μας, ως φιλελεύθερη παράταξη!
 

Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι