• 13 Ιουλίου, 2020

Βρήκαμε την…. Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ για το 2020. Απομένει ο… Πρόεδρος


 
Της Μαρίκας Λυσιάνθη
 
Είναι τόσο προφανής η εξέλιξη, ώστε περίπου ακυρώνει το αναμενόμενο σασπένς για την τελική κατάληξη της διαδρομής.
Μετά τον Τζο Μπάιντεν, και ο Μπέτο Ο’ Ρουρκ παραδέχτηκε δημοσίως ότι θα ήθελε την Καμάλα Χάρις δίπλα του, ως υποψήφια Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ το 2020, σε ένα “εισιτήριο-όνειρο”, για την εκδίωξη του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο.
Υπάρχουν φυσικά ακόμη, ορισμένες επιμέρους λεπτομέρειες που θα πρέπει να τακτοποιηθούν.
Για παράδειγμα… ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την υποψηφιότητά του, αν και…. του ξέφυγε σε πρόσφατη ομιλία του. Ο Μπέτο Ο’ Ρουρκ απολαμβάνει πρωτοφανές… σπρώξιμο από το Χόλιγουντ, θυμίζοντας την τελική ευθεία της πρώτης καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα. Και η Καμάλα Χάρις είναι η ίδια υποψήφια για την Προεδρία, χωρίς να δείχνει διάθεση να βολευτεί με την Αντιπροεδρία.
Όλα αυτά φυσικά, απέναντι στον παράγοντα Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος συνεχίζει να συγκεντρώνει ογκώδη κοινά στις ομιλίες του. Λες και έπιασε το νήμα από εκεί που το άφησε στην εσωκομματική μάχη του 2016.
Τότε που το “βαθύ κόμμα” των Δημοκρατικών του… έκλεψε το προεδρικό χρίσμα, για να το παραδώσει στα χέρια της Χίλαρι Κλίντον. Με τα γνωστά, τραγικά αποτελέσματα, στη μάχη με τον Ντόναλντ Τραμπ για τον Λευκό Οίκο.

Μαρίκα Λυσιάνθη

Μαρίκα Λυσιάνθη

Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος

Διαβάστε Ακόμα...