• 25 Ιανουαρίου, 2021

Βασιλειάδης: Μια ακόμη σπουδαία χρονιά για τον κλασικό αθλητισμό


 
 
Με πλούσιο θέαμα, ρεκόρ και προκρίσεις, ολοκληρώθηκε το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό το βλέμμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.
 
 
Οι Έλληνες αθλητές αντάμειψαν με το παραπάνω όσους επέλεξαν να βρεθούν στο φαληρικό στάδιο και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες τους.
Πιο συγκεκριμένα η Τατιάνα Γκούσιν με άλμα στα 1,94μ. έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, βελτιώνοντας παράλληλα το ατομικό της ρεκόρ, ενώ παράλληλα έγινε η δεύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών στον κλειστό στίβο.
 
Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης έπιασε η Ειρήνη Βασιλείου, στο πλαίσιο των προκριματικών των 400 μ. Η κρητικιά αθλήτρια διένυσε την απόσταση σε 53.39 και βελτίωσε το δικό της ρεκόρ (53.60), το οποίο είχε από το 2016.
Η Ελένη Πόλακ βελτίωσε την ατομική της επίδοση στο άλμα επί κοντώ, ξεπερνώντας τα 4.50μ. και θα πλαισιώσει την αποστολή των Κατερίνας Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου (οι οποίες βρέθηκαν στο Στάδιο) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.
Το όριο για το για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, εξασφάλισε και ο Μάκης Στεργιούλης στα 60μ., με επίδοση κάτω από το όριο των 6.78.
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμη μία χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο “σπίτι” του ελληνικού κλειστού στίβου φιλοξενούμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις μεγάλες εμφανίσεις. Είδαμε ακόμη μια φορά μεγάλες εμφανίσεις!», δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και πρόσθεσε, «Είμαστε αισιόδοξοι για ακόμη μια σπουδαία χρονιά για τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό.
 
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο ΣΕΓΑΣ για την άρτια διοργάνωση και συγχαρητήρια στη διοίκηση και κυρίως στους εργαζομένους του ΣΕΦ για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε το στάδιο να βρίσκεται σε αυτήν την καλή κατάσταση και να παρέχουμε στους αθλητές μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...