Βασίλης Φεύγας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει στην Ελλάδα το οξυγόνο που της στέρησε ο κ. Τσίπρας

 

 

Πηγή: capital.gr

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε ξεκάθαρα και χωρίς υποσημειώσεις, το κεντρικό διακύβευμα που έχουν μπροστά τους οι πολίτες στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Την καθαρή και ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, που θα μας επιτρέψει να εφαρμόσουμε άμεσα, αποφασιστικά και με τα μικρότερα δυνατά εμπόδια, το πρόγραμμά μας, το οποίο θα έχουν εγκρίνει οι πολίτες στις κάλπες, με την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί αναγκαία συνθήκη Δημοκρατίας και αναπτυξιακό βραχίονα για τον τόπο μας. Θα στείλει ξεκάθαρα μηνύματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό, και να δείξει σε όλους ότι η πατρίδα μας αποφάσισε αμετάκλητα να γυρίσει σελίδα.

Στο εσωτερικό, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι τελειώσαμε με τον λαϊκισμό. Μετά από μια δεκαετία βαθιάς, σύνθετης και πολυεπίπεδης κρίσης, η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της, αφήνει τους πειραματισμούς, προσπερνάει τα κόμματα άρνησης και διαμαρτυρίας, και συσπειρώνεται γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Στο εξωτερικό, θα δείξει ότι η χώρα, πρωτοπόρα και πρωταγωνίστρια στο εγχείρημα της Ενωμένης Ευρώπης, δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, αλλά μέρος της λύσης για το μέλλον της ηπείρου μας. Για μια Ευρώπη περισσότερο κοινωνική, με σεβασμό στις αξίες και με φιλελεύθερη προοπτική στην οικονομική ανάπτυξη.

Παράλληλα, θα στείλουμε και ένα ηχηρό μήνυμα στις αγορές, ότι η Ελλάδα προσφέρει πλέον ευκαιρίες για επενδύσεις και δεν λειτουργεί ως διαρκής εστία κινδύνων και αποσταθεροποίησης. Έτσι, θα ανοίξουν καινούριες δουλειές, με σταθερές θέσεις εργασίας και αξιοπρεπείς αποδοχές για τους εργαζομένους.

Η Ελλάδα που κοιτάζει με αυτοπεποίθηση τον καθρέφτη του μέλλοντός της, προϋποθέτει μια ισχυρή αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία. Ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μπορεί, από την πρώτη μέρα, να προσφέρει στην πατρίδα μας το οξυγόνο που μας στέρησε αυτά τα χρόνια ο κ. Τσίπρας.

Γι’ αυτό απαιτείται εγρήγορση, κινητοποίηση και συμμετοχή, μέχρι τις κάλπες. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Κανείς δεν πρέπει να απουσιάζει.

Το μέλλον ξεκινάει με όλους μαζί.

* Ο κ. Βασίλης Φεύγας είναι Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Σύμβουλος Προέδρου Νέας Δημοκρατίας

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι