Βασίλης Σπανάκης: Νέες επενδύσεις και θέσεις εργασίας, για να αλλάξουμε το κλίμα στην οικονομία

 

Την πεποίθησή του ότι τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών απαιτούν λύσεις βασισμένες στην κοινή λογική, διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β3 Περιφέρεια του νοτίου τομέα Αθηνών, Βασίλης Σπανάκης, μιλώντας στο Κυριακάτικο δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νικόλα Βαφειάδη.

«Στην οικονομία ο μοναδικός δρόμος που υπάρχει είναι αυτός των φοροελαφρύνσεων και της κοινής λογικής. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα πειράματα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έπιασε κανέναν από τους στόχους των φορολογικών εσόδων που είχε θέσει. Το τεράστιο πρόβλημα της φοροδιαφυγής δεν αντιμετωπίστηκε, με συνέπεια οι συνταξιούχοι να χάσουν το ΕΚΑΣ, να υπερφορολογηθούν όλα τα εισοδήματα, να χτυπηθεί όσο ποτέ άλλοτε η μεσαία τάξη και τελικά να έχουμε μια εκτόξευση των οφειλετών.

Η Νέα Δημοκρατία και θέλει και μπορεί να αναστρέψει αυτήν την κατάσταση, γιατί γνωρίζουμε τους τρόπους ώστε να κερδίσει η ελληνική οικονομία την χαμένη αξιοπιστία της, να έρθουν νέες επενδύσεις, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας», δήλωσε ο κ. Σπανάκης.

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι