• 5 Απριλίου, 2020

Βαρβιτσιώτης σε Αυτιά: “Οι πολίτες θέλουν να δουν την Ελλάδα να προχωράει μπροστά”

 Βαρβιτσιώτης σε Αυτιά: “Οι πολίτες θέλουν να δουν την Ελλάδα να προχωράει μπροστά”

Απαντήσεις για όλα τα θέματα της επικαιρότητας έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣKAI “Καλημέρα” και το δη/φο Γιώργο Αυτιά, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους γείτονες μας, μετά το χθεσινό ισχυρό σεισμό.

Συγκεκριμένα, για τα ελληνοτουρκικά, επισήμανε ότι ο Ερντογάν έχει καταστεί ένας διεθνής ταραξίας, που δεν δεσμεύεται από καμία διεθνή συνθήκη, προκαλώντας τριγμούς, αναταράξεις και αντιδράσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε ότι ο κ. Τσίπρας μας βύθισε στην κρίση και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι και πάλι πρώτο κόμμα, γιατί έχει χάσει τη μάχη του Κέντρου και δίνει μάχες οπισθοφυλακής.

«Λέμε θα αλλάξουμε ενεργειακά την Ελλάδα και θα την κάνουμε πιο πράσινη, υποστηρίζει τον λιγνίτη. Λέμε ότι θα βάλουμε σε τάξη κι ασφάλεια, υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες. Λέμε ότι θα ανοίξουμε το εκπαιδευτικό μας σύστημα που έχει μείνει καθηλωμένο εδώ και δεκαετίες, υποστηρίζει τα συνδικαλιστικά συμφέροντα κάποιων μειοψηφιών που δεν θέλουν το άνοιγμα στην αγορά. Με αυτήν τη λογική δεν υπάρχει περίπτωση ο κ. Τσίπρας να κερδίσει τη μάχη των ανθρώπων που θέλουν να δουν την Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά” τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στο καλό οικονομικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, είπε ότι η οικονομία δεν αποτελεί πλέον το θέμα συζήτησης στα καφενεία και στα τηλεοπτικά πάνελ. Η κυβέρνηση παίρνει τα σωστά μέτρα και ως προς την προσέλκυση επενδύσεων, αλλά και για τη μείωση των φόρων και το ασφαλιστικό.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...