Αξιοπρεπής και ανθρώπινος. Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος κέρδισε τις εντυπώσεις με το μήνυμά του μετά τις εκλογές

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Για μερικές εκατοντάδες ψήφους δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή, και μάλιστα με την πρώτη φορά που έθεσε υποψηφιότητα. Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος διεύρυνε την απήχηση του κοινωνικού μηνύματος της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αθήνα, ο ίδιος ωστόσο έμεινε οριακά εκτός Βουλής.

Όπως συνέβη και με την προεκλογική καμπάνια του, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος κέρδισε τις εντυπώσεις και με το μήνυμα που έστειλε μετά τις εκλογές. Αξιοπρεπής και ανθρώπινος, όπως τον έμαθε και τον αγάπησε η κοινωνική βάση της Κεντροδεξιάς. Γι’ αυτό και εισέπραξε θερμό χειροκρότημα, και μέσω των social media.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Δημήτρη Καλογερόπουλου:

«Κρίμα ρε Μήτσο»… άκουσα αρκετές φορές τις τελευταίες ώρες, για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε, και το γεγονός ότι φτάσαμε πολύ κοντά στη Βουλή.

«Κάνετε λάθος»… είπα σε όλους. Και το επαναλαμβάνω. Ο αγώνας αυτός δεν ήταν ατομικός. Είχε έναν και μόνο στόχο, και τα καταφέραμε. Την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία και μια ισχυρή αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε η πατρίδα μας να αφήσει πίσω της τη σκοτεινή εποχή του κ. Τσίπρα, και να ξαναβρεί το χαμόγελό της.

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Οι Έλληνες μπορούμε να ελπίζουμε ξανά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός που θα θεραπεύσει τις πληγές του εθνικού διχασμού, που άνοιξαν τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Και θα οδηγήσει την κοινωνία μας σε ένα περισσότερο φωτεινό μέλλον.

Σε αυτή την καινούρια σελίδα, οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα με έχουν στο πλευρό τους. Συνοδοιπόρο και συμμαχητή. Από όποιο μετερίζι και αν βρίσκομαι.

Αυτό άλλωστε έμαθα να κάνω πάντα. Η Δυτική Αθήνα θα παραμείνει μια γειτονιά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Και θα αφιερώσω όλες τις δυνάμεις μου, για να τιμήσω όσους με εμπιστεύτηκαν με την καρδιά τους, σε αυτή την πρώτη προσπάθειά μου να διεκδικήσω μια θέση στη Βουλή.

Επιβεβαίωσα, και σε αυτή την εκλογική μάχη, ότι έχω κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας. Και αυτό με κάνει να κοιμάμαι τα βράδια με καθαρή συνείδηση. Και να ξυπνάω το επόμενο πρωί με πάθος και πείσμα για να ανταποδώσω, να φανώ αντάξιος της αγάπης και της εμπιστοσύνης.

Τώρα… αρχίζουμε. Η Δυτική Αθήνα θα διεκδικήσει το μέλλον αξιοπρέπειας που αξίζει στους πολίτες της. Και αυτό το εγγυόμαστε όλοι μας, προσδοκώντας στην πρωθυπουργία ήθους και αποτελεσματικότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ένα μεγάλο και αυτονόητο «ευχαριστώ». Συνεχίζουμε μαζί.

 

Best Of

Κικίλιας: Το μέρισμα από τον τουρισμό φτάνει στην ελληνική οικογένεια

«Το πρώτο τρίμηνο του 2022, οι εισπράξεις στο τουριστικό...

Η απόφαση Μητσοτάκη για την αλλαγή του εκλογικού νόμου

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη     Στην απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή του...

Εκτός πολιτικής κορυφαίος υπουργός

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Θεωρείται από τους κορυφαίους υπουργούς της σημερινής...

Η «πόρτα» από ΝΔ σε Χρυσόγονο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η απόφαση του Κώστα Χρυσόγονου να συμπορευτεί...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Αναγράφω σοι η Πόλις σου…

  Της Μαρίκας Λυσιάνθη Η στιγμή που πάγωσε τον χρόνο. Η 29η...

Οι καλύτεροι δεν είναι (πάντα) και οι περισσότερο… συμπαθητικοί

Του Αλέκου Ευγενικού   Το 14ο λοιπόν... Η Ρεάλ Μαδρίτης διεύρυνε...

Είναι (τόσο) τραγικό να καταλαβαίνει (πάλι) την αμερικανική κοινωνία (καλύτερα)

Του Κυριάκου Βελισσάριου   Η περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ συνιστά σημείο...

Ο Γιάννης Παπαγιάννης για τις κοινωνικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης

Του Μανώλη Κομνηνού   Για τις κοινωνικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης μίλησε...

Πογέτ στον ΟΠΑΠ: «Στον τελικό θα ξεκινούσα βασικό τον Τσιμίκα»

  Ο προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας επιλέγει τους καλύτερους...
Λάζαρος Καλλιανιώτης
Λάζαρος Καλλιανιώτης
Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Αναγράφω σοι η Πόλις σου…

  Της Μαρίκας Λυσιάνθη Η στιγμή που πάγωσε τον χρόνο. Η 29η Μαϊου (1453) ως ληξιαρχική πράξη γέννησης της μεγαλύτερης ιστορικής τραγωδίας του Ελληνισμού. Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης...

Οι καλύτεροι δεν είναι (πάντα) και οι περισσότερο… συμπαθητικοί

Του Αλέκου Ευγενικού   Το 14ο λοιπόν... Η Ρεάλ Μαδρίτης διεύρυνε τα επιχειρήματα περί του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση ενός...

Είναι (τόσο) τραγικό να καταλαβαίνει (πάλι) την αμερικανική κοινωνία (καλύτερα)

Του Κυριάκου Βελισσάριου   Η περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ συνιστά σημείο καμπής για την αμερικανική πολιτική. Ένας "διασκεδαστής", με πληθυντικά αρνητικά, ακραία, έως και επικίνδυνα στοιχεία...